Logo bg white

Strandvakantie Myanmar

4-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 491,00 p.p.
Medio oktober t/m begin maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Strandvakantie Myanmar

De schitterende witte zandstranden van Ngapali kunt u vinden aan de mooie, uitgestrekte westkust van Myanmar. Ngapali Beach bestaat uit slechts een handjevol kleinschalige resorts (al wordt er de laatste jaren druk bijgebouwd!), wat kleine barbecue restaurantjes gerund door lokale vissers en enkele souvenirshops. Het verhaal gaat dat Ngapali haar naam dankt aan een Italiaan die de mooie stranden aan die van Napels deed denken en het dorpje omdoopte tot ‘Ngapali’ (ofwel ‘Napoli’). Genesteld tussen de kokospalmen aan de ongerepte stranden van Ngapali Beach bevinden zeer een aantal exclusieve en kleinschalige resorts waar u kunt verblijven. Ngapali Beach is de ideale strandbestemming tijdens uw reis door Myanmar!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Ngapali Beach

Vandaag gaat uw strandvakantie Myanmar van start. Aankomst op de luchthaven van Thandwe, gelegen aan de prachtige uitgestrekte westkust van Myanmar. Op de luchthaven wordt u van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van uw accommodatie die u naar het hotel zal brengen. Uw aangename accommodatie ligt direct aan het met palmen omzoomde witte zandstrand van Ngapali Beach.

  • ★★★★+ Ngapali Bay Villas & Spa (3n)

Ngapali Bay Villas & Spa

2
2

2 & 3: Ngapali Beach

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt heerlijk ontspannen aan de prachtige stranden of een fiets huren om de kust wat meer te verkennen. Eventueel is er ook de mogelijkheid om een ochtend naar een nabijgelegen eiland te varen om wat te snorkelen, of te gaan vissen met een lokale vissersboot.

Gaat u zeker niet iedere dag in uw hotel dineren. Aan het strand bevinden zich talloze kleine lokale restaurants waar u de lekkerste vers gegrilde vis, schelp- en schaaldieren kunt eten!

Verse zeevruchten

4
4

4: Ngapali Beach - Thandwe

In de ochtend komt uw heerlijke strandvakantie Myanmar tot een einde. Transfer naar de luchthaven van Thandwe van waar u uw reis kunt vervolgen naar andere delen van het land.

Prijsindicatie voor deze strandvakantie Myanmar

Voor deze 4-daagse strandvakantie Myanmar in Ngapali Beach geldt een indicatie reissom van € 495 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf inclusief ontbijt. Tevens zijn de transfers van- en naar de luchthaven van Thandwe inbegrepen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Myanmar.Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Myanmar?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Myanmar reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat