Logo bg white

Myanmar reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Myanmar reizen en/of arrangementen.

Zoeken
23 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.
december t/m april

Combinatiereis | Thailand & Myanmar

Deze 23-daagse reis door Thailand & Myanmar laat u kennismaken met Centraal-Thailand en de oude koninkrijken van Ayutthaya en Sukhothai. Tevens bezoekt u het interessante plaatsje Kanchanaburi waar u veel leert over de geschiedenis en de band die Thailand en Myanmar met elkaar hebben. Over land reist u verder naar Myanmar en verblijft u in de prachtige omgeving van Hpa-An. Via het bedevaartsoord de Gouden Rots reist u naar de voormalige hoofdstad Yangon. Per binnenlandse vlucht reist u naar het mooie Inlemeer en de eeuwenoude tempels van Bagan. U sluit uw reis door Thailand en Myanmar heerlijk af aan de witte zandstranden van Ngapali Beach.

Lees meer
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
medio oktober t/m begin maart

Myanmar Reizen | Incentive reis Myanmar

Myanmar is een zeer authentieke bestemming en een bijzondere incentive reis Myanmar is dan ook gegarandeerd! Wandel van Kalaw naar Inle Lake, bezoek de heilige Gouden Rots en geniet van de prachtige ruïnes in Bagan.

Lees meer
28 dagen
Vanaf € 6.895,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Ongerept Birma

Een 28-daagse reis door Myanmar waarbij u, naast de hoogtepunten, ook de minder bekende plekken van dit prachtige land bezoekt. Van culturele plekken zoals de Gouden Rots, Bagan en Mrauk U tot natuurbestemmingen zoals Hpa-An, Hsipaw en Inlemeer. Deze Ongerept Birma reis biedt het allemaal!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.395,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reis | Myanmar Deluxe

Tijdens deze 18-daagse luxe reis Myanmar verblijft u in Tico’s speciaal geselecteerde luxe accommodaties. U bezoekt de voormalige hoofdstad Yangon, het Inlemeer, Mandalay en reist per comfortabele cruise naar het sprookjesachtige Bagan. U eindigt uw luxe reis Myanmar aan de paradijselijke stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.775,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reizen | Road to Mandalay

Een 23-daagse Myanmar vakantie waarbij u de afstand van Yangon naar Mandalay geheel over land aflegt, een reis dwars door de binnenlanden van Myanmar! U maakt kennis met het leven op het platteland en de traditionele gebruiken. Een unieke ervaring!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat