Logo bg white

Myanmar reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Myanmar reizen en/of arrangementen.

Zoeken
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
medio oktober t/m begin maart

Myanmar Reizen | Incentive reis Myanmar

Myanmar is een zeer authentieke bestemming en een bijzondere incentive reis Myanmar is dan ook gegarandeerd! Wandel van Kalaw naar Inle Lake, bezoek de heilige Gouden Rots en geniet van de prachtige ruïnes in Bagan.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 7.395,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Ongerept Birma

Bent u op zoek naar een zeer volledige reis door het ongerepte Myanmar waarbij u zowel de hoogtepunten, als de afgelegen gebieden aandoet waar nog niet veel toeristen naartoe reizen? Dan is deze ‘Ongerept Birma’ reis de beste keuze! Deze prachtige intensieve reis is niet compleet zonder een heerlijke afsluiter aan de stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.875,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reis | Myanmar Deluxe

Het ongerepte Myanmar heeft nog niet zo lang geleden haar deuren geopend en ook de luxe reiziger kan nu genieten van deze 18-daagse luxe Myanmar reis, op basis van verblijf in Tico’s speciaal geselecteerde luxe accommodaties.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 6.765,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reizen | Road to Mandalay

Zeer veelzijdige 24-daagse Myanmar vakantie waarbij u de afstand van Yangon naar Mandalay geheel over land aflegt, een reis dwars door Myanmar’s binnenlanden. Deze prachtige intensieve reis is niet compleet zonder een heerlijke afsluiter aan de stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.315,– p.p.
Medio oktober t/m augustus

Myanmar reizen | Myanmar Delight

Deze Myanmar reis is een spectaculaire 17-daagse rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van deze parel in Zuid-Oost Azië. Zo bezoekt u onder andere Yangon, het Inle meer en Bagan, en eindigt u uw rondreis aan de prachtige stranden van Ngapali Beach!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat