Logo bg white

Griekenland Reizen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de mooiste reizen een arrangementen in Griekenland.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.550,– p.p.
april t/m oktober

Griekenland hotel | Porto Zante Villas & Spa

Porto Zante Villas & Spa is een schitterende accommodatie met 9 luxe villa's van wereldklasse. Het veelgeprezen hotel ligt aan een privézandstrand op het eiland Zakynthos, net ten westen van het vasteland van Griekenland. De villa's hebben allen een privézwembad en bieden maximale privacy: een fantastische optie voor zowel koppels als gezinnen.

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 3.950,– p.p.
Gehele jaar

Griekenland hotel | Euphoria Retreat

Het Euphoria Retreat is een veelgeprezen wellness resort gelegen nabij de fascinerende stad Mystras op de Peloponnesos, het grootste schiereiland van Griekenland. Het resort ligt in een 90 hectare groot privé-dennenbos, telt 45 kamers en suites en biedt een fantastisch scala aan wellness-behandelingen en meerdaagse programma's. De accommodatie zelf, maar ook de omgeving nodigen uit tot rust, verdieping en opladen.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.900,– p.p.
April t/m oktober

Griekenland hotel | The Margi

The Margi is onderdeel van Small Luxury Hotels of the World en is gelegen aan de exclusieve Atheense Rivièra. The Margi ligt niet direct aan zee, maar op 350 meter lopen bevindt zich het zandstrand van Astir Beach. Deze prettige accommodatie telt 89 kamers.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.100,– p.p.
mei t/m oktober

Griekenland hotel | Amanzoe

Verblijf enkele dagen in het schitterende Amanzoe, wat behoort tot de exclusieve Aman-keten. Gedurende uw verblijf in deze unieke accommodatie maakt u kennis met de schitterende natuur en indrukwekkende cultuur van de Peloponnesos.

Lees meer

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u graag verblijven in de meest bijzondere accommodaties, waar een unieke beleving het belangrijkste aspect is.

Unieke ervaringen

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en enkel te genieten!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat