Logo bg white

Kerstreis Lapland

8-daagse rondreis door Lapland
Vanaf € 8.995,00 p.p.
december (Kerstperiode)
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Vier Kerst in het schitterende Lapland

De winter duurt lang en sneeuw is de laatste jaren zeer zeker geen garantie meer in Nederland. Wilt u er deze feestdagen even helemaal tussenuit in de ultieme wintersetting, dan is een reis met de Kerst naar Lapland natuurlijk een fantastische keuze. Gedurende uw verblijf vormen werkelijk alle denkbare winteractiviteiten onderdeel van uw programma. U maakt een tocht met de hondenslee, rijdt op een sneeuwscooter, gaat wandelen met sneeuwschoenen en zelfs fietsen met een 'fatbike' door de bossen!

In Lapland laten we u graag verblijven op 2 locaties: de eerste nacht spendeert u in één van de boomhutten van het gerenommeerde Tree Hotel, beslist een onvergetelijke start van uw Kerstvakantie! De hierop volgende nachten slaapt u in het nabijgelegen luxueuze Arctic Bath Hotel, waar alle winteractiviteiten én ontspannende spafaciliteiten op sublieme wijze samen komen. De reis wordt afgesloten met een enerverend verblijf in de gastvrije stad Stockholm.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze Kerstreis naar Zweeds Lapland!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Harads (Lapland)
Amsterdam - Lulea
2
Harads (Lapland)
3
Harads (Lapland)
4
Harads (Lapland)
5
Harads (Lapland)
6
Stockholm
Lulea - Stockholm
7
Stockholm
8
Terugreis
Stockholm - Amsterdam

Prijsindicatie voor deze Kerstreis naar Zweeds Lapland


Voor deze 8-daagse Kerstreis naar Lapland & Stockholm dient u (bij deelname van 2 personen) rekening te houden met een reissom van:

  • € 8.995 per persoon (bij verblijf in de eerst vermelde accommodaties)
  • € 10.595 per persoon (bij verblijf in de laatst vermelde accommodaties)


Inbegrepen

Bij de reissom zijn de vluchten van Scandinavian Airlines (in Economy Class) inbegrepen, evenals uw overnachtingen in de geselecteerde hotels & lodges, al uw transport en de in het programma vermelde excursies.

Wenst u Business Class te vliegen van Amsterdam naar Stockholm, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in deze Kerstreis naar Zweeds Lapland.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Lapland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Onvergetelijk

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat