Reisprogramma Exclusief verblijf in Annandale

1
1

1: Aankomst Pigeon Bay

Vandaag arriveert u in het spectaculair gelegen Annandale. Tico selecteerde de moderne seascape voor u, echter is ook mogelijk om als koppel in de shepherd’s cottage te verblijven. Indien u met een familie reist dan is een verblijf in Scrubby Bay uitermate geschikt. Houdt u er rekening mee dat deze ‘kamers’ op ca. 40 minuten van de receptie gelegen zijn, ver van de bewoonde wereld. U mag het stuk vanaf de receptie naar uw verblijf niet zelf rijden. U wordt gebracht door uw host, of u kunt er voor kiezen om tegen een toeslag vanuit Christchurch per helikopter naar uw onderkomen gebracht te worden. U verblijft de komende dagen op basis van halfpension. De maaltijden worden naar uw villa gebracht, zodat u in alle rust kunt genieten van de uitstekende gerechten.


  • ★★★★★ Annandale (3n – seascape) Blank

Seascape

2
2

2 & 3: Annandale

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Er is een hoop te beleven in de omgeving. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in de omgeving. Zeker de moeite waard is de 14km lange Pigeon Bay Walkway. U kunt gebruik maken van de fietsen van Annandale. Onder begeleiding van een chauffeur kunt u het land van de boerderij verder verkennen en met een beetje geluk ziet u de schapenscheerders aan het werk. Daarnaast is het mogelijk om een kookles te volgen, een helikoptervlucht te maken, om het prachtige landschap vanuit de lucht te bewonderen, of een vistrip te boeken met een lokale expert. Indien u zich graag op het water bevindt dan kunt u er met een kajak op uit trekken of een natuurcruise boeken bij uw verblijf.

""Nieuw Zeeland is werkelijk een van de mooiste landen ter wereld. Zoveel verschillende landschappen op zo'n klein oppervlak geeft het land iets magisch.""
Lonneke van der Meer

Fantastische keuken

4
4

4: Vertrek

Helaas komt uw verblijf in het exclusieve Annandale vandaag alweer tot een einde. Indien gewenst kunt u dit verblijf altijd verlengen of juist inkorten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden.

Pigeon Bay

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat