Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 13.450,– p.p.
April t/m november

Japan reis | Japan Delight

Deze 2,5-weekse rondreis door Japan laat u kennismaken met de hoogtepunten van dit bijzondere land. U begint in de bruisende hoofdstad Tokyo, verkent de natuur in de Kiso-vallei, bezoekt de traditionele steden Takayama en Kanazawa, en ontdekt het culturele Kyoto. Vervolgens reist u naar het gedenkwaardige Hiroshima en het mooie eiland Miyajima. U bezoekt de havenstad Nagasaki, en sluit deze rondreis Japan af in het gezellige Osaka.

Lees meer
16 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen reis | Familiereis Seychellen

Bent u van plan met uw kinderen af te reizen naar de Seychellen? Een fantastische keuze! Door het geringe tijdsverschil, de fantastische stranden en het ruime aanbod aan accommodaties zijn de Seychellen een prachtige reisbestemming voor het hele gezin. Tijdens deze familiereis Seychellen bezoekt u de 3 eilanden Praslin, Mahé en Desroches en verblijft u in kindvriendelijke accommodaties.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 34.300,– p.p.
Maart t/m oktober

Seychellen reis | Seychellen Exclusief

Geniet van ultieme luxe en complete ontspanning tijdens deze Seychellen Exclusief reis. Uw reis begint met een bezoek aan het hoofdeiland Mahé, waar u verblijft in het schitterende Anantara Maia Seychelles. Na enkele dagen vliegt u per helikopter naar het exclusieve privé-eiland North Island, bekend om zijn weelderige natuur, privacy en luxe voorzieningen. Op North Island kunt u genieten van dagen gevuld met diverse activiteiten zoals mountainbiken, duiken en paddleboarden. Na een onvergetelijk verblijf keert u terug naar Mahé voor uw terugvlucht naar Amsterdam

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 12.250,– p.p.
Oktober t/m april

Chili reizen | Chili Delight

Onze 19-daagse 'Chili Delight' rondreis voert u langs enkele van de belangrijkste hoogtepunten van Chili. U bezoekt hoofdstad Santiago de Chile, de Atacamawoestijn, het Merendistrict, Torres del Paine in Patagonië en het wijngebied nabij Santiago. U verblijft onderweg in zeer comfortabele accommodaties en er zijn vele leuke activiteiten inbegrepen.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 11.990,– p.p.
Maart t/m oktober

Seychellen reis | Seychellen Delight

De Seychellen Delight is een schitterende reis waarbij u vier prachtige eilanden van de Seychellen verkent. Dit programma zorgt ervoor dat u in een ontspannen tempo op Praslin, La Digue, Plate Island en Mahé zal verblijven. U reist tussen de eilanden met comfortabele binnenlandse vluchtjes en veerboten en alle transfers zijn verzorgd. De Seychellen Delight biedt een prachtige kans kennis te maken met de verschillende sferen, stranden en bezienswaardigheden op deze vier heerlijke eilanden.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat