Logo bg white

Latijns-Amerika

Uruguay reizen

Beste reistijd Oktober t/m maart

Het kleine land Uruguay is een onontdekt pareltje in Zuid-Amerika. Het land is perfect te verkennen per huurauto en biedt u de mogelijkheid in een reis prachtige stranden, koloniale steden, wijnbodega’s en landelijke estancias te bezoeken!

Heerlijk ontspannen Uruguay reizen

Uruguay is een van de kleinste landen van Zuid-Amerika en biedt vele mogelijkheden voor een ontspannen reis. Het binnenland bestaat uit glooiende groene vlaktes met veel bebossing en rivieren, wat een interessante combinatie vormt met de 220 km lange kustlijn langs de Atlantische Oceaan. Uruguay is met zijn 2,5 miljoen inwoners een dunbevolkt land en heeft meer vee dan inwoners. Door de ligging is een bezoek aan Uruguay gemakkelijk te combineren met een rondreis door Argentinië en/of Brazilië. Uruguay wordt omsloten door deze twee buurlanden en kan een zeer interessante aanvulling zijn aan het begin of het einde van uw reis!

Uruguay reizen en unieke arrangementen

Tico heeft diverse prachtige voorbeeldreizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van mogelijke Uruguay routes. Deze reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
9 dagen
Vanaf € 1.350,– p.p.
December t/m februari

Uruguay reis | Steden en strand

Tijdens deze prachtige 9-daagse Uruguay reis bezoekt u vele hoogtepunten van het land. Zowel een bezoek aan Colonia del Sacramento, een ‘Posada de Campo’, Montevideo als de prachtige stranden van José Ignacio staan op het programma. Wellicht vormt dit programma een fantastische afsluiter van uw rondreis door Argentinië!

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.555,– p.p.
April t/m mei & September t/m oktober

Combinatiereis | Argentinië & Uruguay

Deze combinatiereis is een zeer diverse 21-daagse reis door Argentinië en Uruguay waarin u kennis maakt met het noorden en het noordwesten van Argentinië, de unieke stad Buenos Aires en enkele interessante plaatsen in Uruguay.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 1.725,– p.p.
December t/m februari

Uruguay reis | Uruguay Delight

Deze reis biedt u een mooie en gevarieerde 10-daagse rondreis door Uruguay. Tijdens deze reis doet u zowel de steden Montevideo en Colonia, als de kustplaats La Barra aan. Uw verblijf in Garzón en een mooie Posada maken de reis compleet.

Lees meer
9 dagen
Vanaf € 1.290,– p.p.
December t/m februari

Uruguay reis | Natuurlijk Uruguay

Tijdens deze Uruguay rondreis rijdt u in 9 dagen vanuit Colonia del Sacramento via Montevideo naar een mooie estancia nabij Rocha. De laatste dagen brengt u door aan de stranden van La Pedrera en bezoekt u Cabo Polonio.

Lees meer
7 dagen
Vanaf € 990,– p.p.
December t/m februari

Uruguay reis | Estancias en wijn

Deze reis Uruguay ‘Estancias en wijn’ biedt een ontspannen afsluiting van uw reis door bijvoorbeeld Argentinië en laat u kennismaken met het koloniale stadje Colonia del Sacramento, de wijnvelden van Carmelo en het plattelandsleven op een echte Uruguayaanse estancia!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 500,– p.p.
December t/m februari

Uruguay arrangement | Estancia VIK

Estancia VIK biedt een Uruguayaanse ranch ervaring maar weet dit prachtig te combineren met alle denkbare comfort en design. Wanneer u een rondreis door Uruguay zou willen maken, is het hotel gemakkelijk per huurauto te bereiken vanuit Punta del Este, José Ignacio, Garzón of Montevideo.

Lees meer

Er zijn voor Uruguay nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Colonia del Sacramento

In het zuidwesten van Uruguay ligt het sfeervolle stadje Colonia del Sacramento. De kleine straatjes, oude stadsmuren, de typisch Portugese en Spaanse huizenbouw en de brede straten geven de stad een prachtige authentieke uitstraling. In de omgeving van Colonia vindt u tevens vele wijngaarden en kaasboerderijen die zeker een aanrader zijn om ook te bezoeken!

Beste reistijd
1 / 3

Uruguay: een onontdekte parel in Zuid-Amerika

Het kleine land Uruguay is een nog relatief onontdekt pareltje in Zuid-Amerika. Uruguay ligt aan de oostelijke kant van Zuid-Amerika en wordt omsloten door de twee buurlanden Argentinië en Brazilië. Het contrast tussen deze grote en drukbevolkte buurlanden en het kleine en rustige Uruguay is enorm. Met een oppervlakte van 176,15 km2 is Uruguay op Suriname na het kleinste land van Zuid-Amerika. Het binnenland bestaat voornamelijk uit glooiende groene vlaktes met veel bebossing en rivieren. Door zijn ligging is een bezoek aan Uruguay goed te combineren met een rondreis door Argentinië en/of Brazilië.

"We hebben een fijne reis gehad. Met de plekken die je voor ons geselecteerd hebt, heb je ons vaak verrast. Je hebt onze wensen goed vertaald!"
Tico reizigers

De reisspecialisten van Tico hebben enkele Uruguay reizen en arrangementen samengesteld met routes van mogelijke reizen. In de voorbeeldreizen worden hoogtepunten van het land in verschillende volgordes gecombineerd. De arrangementen zijn bijzondere hotels die u door ons in een voorbeeldreis kunt laten verwerken. De Uruguay reizen en specials dienen ter inspiratie en zijn dus geen vast programma’s. Mocht u een andere route wensen of bijvoorbeeld een korter programma in gedachte hebben, dan verwerken wij uw specifieke wensen graag in een reisvoorstel op maat.

Waarom met Tico naar Uruguay reizen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Uruguay reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten - Uruguay

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Uruguay u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat