Logo bg white

Inle Sanctuary op het rustgevende Samkarmeer

3-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 175,00 p.p.
oktober t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Uniek gelegen aan het Samkarmeer

Het kleinschalige en eco-vriendelijke Inle Sanctuary is gelegen aan het Samkarmeer, op ca. 2 uur rijden van het Inlemeer (Nyaung Shwe). U kunt ook per boot arriveren bij het Inle Sanctuary. Vanaf Nyaung Shwe (Inlemeer) is het ca. 3,5 uur varen, vanaf Pékon (indien u vanuit Loikaw komt) is het 1 uur varen.

U verblijft hier op een zeer rustige, authentieke en unieke locatie. Een verblijf hier is ideaal indien u wat meer tijd te besteden heeft in Myanmar. De uiterst vriendelijke familie zal uw verblijf hier onvergetelijk maken en zal ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt.

Wij nemen dit arrangement graag voor u op in een van onze Myanmar reizen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Inle Sanctuary

Vandaag arriveert u bij het prachtige Inle Sanctuary, gelegen aan het ongerepte en nog onontdekte Samkarmeer. U kunt op meerdere manieren arriveren: per boot vanuit het Inlemeer of vanuit het Pékonmeer. Het is ook mogelijk om per auto over land te arriveren, houdt u er rekening mee dat de weg naar Inle Sanctuary onverhard is en dat het een hobbelige rit zal zijn!

Eenmaal aangekomen bij het Inle Sanctuary wordt u warm welkom geheten door de zeer vriendelijke familie die deze accommodatie runt. U verblijft de komende twee nachten in een sfeervolle en kleinschalige accommodatie, gelegen op het meer. Het dorpje Phaya Taung heeft nog geen elektriciteit en het hotel loopt op zonne-energie. De uiterst vriendelijke familie zal uw verblijf hier onvergetelijk maken en zal ervoor zorgen dat het u aan niks ontbreekt!

  • ★★★ Inle Sanctuary (2n)

De sfeervolle huisjes

2
2

2. Samkarmeer

Vrije dag in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. De vriendelijke eigenaar van de accommodatie neemt u graag mee op pad om de omgeving en de omliggende dorpjes te verkennen. U kunt vandaag een heerlijke boottocht maken over de omliggende meren en het dorpje Samkar verkennen. In Samkar kunt u een aantal overwoekerde pagodes bewonderen en een bezoek brengen aan het boeddhistische klooster.

Informeert u bij de accommodatie naar de andere mogelijkheden zoals een traditionele massage, een les in vissen op het meer, fietsverhuur, een les in roeien met één been (zoals ze op het Inlemeer doen), een kookworkshop en meer!

De overwoekerde pagodes in Samkar

3
3

3. Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf aan in het Inle Sanctuary tot een einde. U neemt afscheid van het vriendelijke personeel en vervolgt uw reis door Myanmar.

Prijsindicatie voor dit Inle Sanctuary arrangement

Voor dit 3-daagse (2 nachten) Inle Sanctuary & Samkarmeer arrangement dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 175 per persoon. Bij uw verblijf zit het ontbijt inbegrepen. Indien u wilt verblijven op basis van half pension is dit uiteraard ook mogelijk. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden. De reissom is gebaseerd op laagseizoen tarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een dit Inle Sanctuary & Samkarmeer arrangement voor u op in een totale rondreis op maat door Myanmar.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico Reizen naar Myanmar?

Onze reisspecialisten hebben al jarenlang ervaring met de verzorging van individuele rondreizen naar Myanmar. Zij kennen de gebieden uit eigen ervaring en kunnen u prima assisteren met het samenstellen van uw ideale reis.

Zorgeloos op reis

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd zodat u enkel hoeft te genieten van het prachtige Myanmar, de comfortabele accommodaties en de interessante excursies en bezienswaardigheden.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat