Logo bg white

Four Seasons at Anahita Resort

8-daags arrangement Mauritius
Op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

​Het Four Seasons at Anahita Resort


Het Four Seasons at Anahita Resort ligt aan een lagune aan de oostkust van Mauritius. De 136 ruime villa’s liggen verspreid over de 64 hectare tropische tuinen. Een eigen fiets staat tot uw beschikking tijdens uw verblijf. Alle villa’s zijn vrijstaand en beschikken over een eigen plungepool in de privétuin. Er zijn 3 privéstranden, 4 zwembaden, een zeer uitgebreide spa. Een speedbootshuttle staat voor u klaar waarmee u in 10 minuten naar het eilandje Ile aux Cerfs wordt gevaren. Er zijn daarnaast onbeperkte greenfees inbegrepen voor de 2 golfbanen in de omgeving: Anahita (ontworpen door Ernie Els) en de Bernhard Langer Signature Course op Ile aux Cerfs.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Dag 1: Aankomst Four Seasons at Anahita


Vandaag reist u per comfortabele privétransfer, huurauto of helikopter naar de oostkust van Mauritius. U verblijft hier de komende dagen in een schitterende accommodatie. Het Four Seasons at Anahita Resort ligt aan een lagune aan de oostkust van Mauritius. In de 64 hectare tropische tuinen liggen de 136 ruime villa’s. Alle villa’s zijn vrijstaand en inclusief eigen plungepool in de eigen tuin. Iedere gast krijgt een fiets ter beschikking, maar de golfbuggy’s staan ook overal voor u klaar. Er zijn 3 privéstranden, 4 zwembaden,een zeer uitgebreide spa. Een speedbootshuttle staat voor u klaar waarmee u in 10 minuten naar het eilandje Ile aux Cerfs wordt gevaren. Onbeperkte greenfees zijn inbegrepen voor de twee golfbanen in de omgeving: Anahita (ontworpen door Ernie Els) en de Bernhard Langer Signature Course op Ile aux Cerfs.

Dit arrangement is uitgewerkt op basis van 7 nachten verblijf, maar het aantal overnachtingen kan uiteraard aan uw wensen worden aangepast. Wij verwerken het verblijf bij het Four Seaons at Anahita graag in een persoonlijke reisprogramma. In onze voorbeeldreis 'Mauritius Deluxe' is het Four Seaons al standaard opgenomen.

  • ★★★★ Garden Pool Villa (7n - halfpension)
  • ★★★★ Beach Pool Villa (7n - halfpension)
  • ★★★★+ Ocean Pool Villa (7n - halfpension)
Blank
2
2

Dag 2 - 7: Four Seasons verblijf


De komende dagen kunt u genieten van de uitgebreide faciliteiten van het Four Seaons. U kunt gebruikmaken van het aanwezige snorkelmateriaal, u kunt windsurfen, suppen, een glass bottom boat trip maken en wandelen over de trails. Daarnaast kunt u bij de spa fantastische massages en behandelingen boeken. Wij raden aan een schitterende (privé) catamaran cruise te maken deze dagen, waarbij Ile aux Cerfs wordt bezocht en u prachtig kunt snorkelen. Ook een scenic helikoptertocht over het eiland is toe te voegen aan het programma. Mocht u een privéchauffeur, georganiseerde excursie of huurauto wensen, dan vernemen wij dit graag zodat we dit voor u kunnen organiseren.

8
8

Dag 8: Vertrek


In de loop van de ochtend checkt u uit en vervolgt u de reis naar wens. Wij kunnen een transfer voor u organiseren naar de luchthaven of naar een volgende accommodatie op het eiland. Wanneer u een huurauto wenst kunt u de reis vervolgen met de eigen auto.

U kunt het verblijf aan het Four Seasons at Anahita in uw persoonlijke reisprogramma op laten nemen en het aantal nachten aan laten passen aan uw wensen. Het verblijf bij Four Seasons is al standaard onderdeel van de voorbeeld 'Mauritius Deluxe'.

Uw verblijf bij Four Seasons at Anahita:


Dit Four Seasons arrangement kan niet los geboekt worden, maar kan een schitterend onderdeel vormen van uw uitgebreide rondreis door Mauritius. Wij verwerken het Four Seasons graag in het persoonlijk voor u gemaakte reisprogramma.

Bij uw verblijf bij het Four Seaons at Anahita zijn ontbijt en diner inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat