Reisprogramma Eolo Lodge

1
1

1: El Calafate - Eolo Lodge


In de ochtend wordt u op de luchthaven of bij uw accommodatie in El Calafate opgehaald door een vertegenwoordiger van de Eolo Lodge die u naar uw spectaculaire onderkomen zal brengen. U verblijft de komende dagen in de zeer exclusieve Eolo Lodge, één van Argentinië’s mooiste accommodaties. De lodge is spectaculair gelegen in de La Anita vallei, aan de weg richting de wereldberoemde Perito Moreno gletsjer. Vanuit de Eolo Lodge heeft u zicht op zowel het Torres del Paine bergmassief in Chili als op Lago Argentino. De stad El Calafate ligt op een half uurtje rijden van de lodge. Bij uw verblijf in de Eolo Lodge is volpension inbegrepen, evenals een aantal geselecteerde activiteiten.

​De prachtige locatie van de lodge

2
2

2 & 3: Eolo Lodge

Vrije dagen in deze spectaculaire omgeving van de Eolo Lodge. Bij uw verblijf zijn al enkele activiteiten in de omgeving inbegrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan paardrijden (verschillende niveau’s), mountainbiken, wandelen in de La Anita vallei en gaan vogelen.

Voor sommige activiteiten (waaronder een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer) geldt een toeslag.

Paardrijden in de omgeving

4
4

4: Eolo Lodge - El Calafate


In de ochtend wordt u opgehaald bij de Eolo Lodge en naar El Calafate gebracht. Hier komt dit Eolo Lodge arrangement tot een einde. U kunt uw reis vervolgen in Argentinië, of bijvoorbeeld de oversteek naar de Chileense zijde van Patagonië maken.

De gemeenschappelijke woonkamer

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat