Logo bg white

Venice Simplon-Orient-Express

2-daags arrangement Italië
Vanaf € 3.775,00 p.p.
maart t/m november
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Venice Simplon-Orient-Express van Londen naar Venetië


Stap terug in het verleden en reis van Londen naar Venetië met een van de meest beroemde en luxe treinen ter wereld.

De Venice Simplon-Orient-Express is zonder twijfel een van de meest legendarische treinen op aarde. De rijtuigen brengen u niet alleen naar uw bestemming, maar ook terug in de tijd. De trein is onderdeel van de Belmond collectie en bestaat uit zeventien met zorg gerestaureerde rijtuigen uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Het oog voor detail, de schitterende interieurs en het gebruik van de meest kostbare materialen laten u de glamour en elegantie van de glorietijd van het reizen per trein beleven. De service aan boord is ongeëvenaard en de geserveerde maaltijden van sterrenrestaurant kwaliteit.

De trein beschikt over 3 verschillende type verblijven namelijk de twin cabin, wat de laagste categorie is, de cabin suite en de grand suite, wat de meest luxe variant is. De twin cabins beschikken over een boven- en een beneden bed en een geïntegreerde wastafel om u op te frissen. Voor meer comfort en ruimte kunt u kiezen voor een cabin suite, deze bestaat uit twee aaneengesloten twin cabins. De grand suites beschikken over een slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed, een living en een eigen en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet. Bij een verblijf in een grand suite is een privébutler en onbeperkt champagne inbegrepen.

Naast de route Londen – Venetië rijdt de Venice Simplon Orient Express ook op verschillende andere trajecten. Zo kunt u bijvoorbeeld van Parijs naar Venetië of van Verona naar Londen reizen. Alle routes zijn ook in tegenovergestelde richting mogelijk.

In 2021 zijn een aantal nieuwe routes geïntroduceerd; Rome via Florence naar Parijs, Genève via Verona naar Venetië & Amsterdam via Brussel en Parijs naar Venetië. Deze trajecten zullen maar een of twee maal per jaar worden uitgevoerd en hebben daarom een beperkte beschikbaarheid, een zeer unieke ervaring! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

1
1

1: Vertrek Simplon-Orient-Express


Uw fantastische avontuur aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express gaat op het Londense treinstation 'London Victoria' van start. Hier gaat u aan boord van de Belmond British Pullman, de zustertrein van de Venice Simplon-Orient-Express. In zo’n 3 uur rijdt u door het prachtige platteland van het graafschap Kent naar de kuststad Folkestone, gelegen aan de Britse zijde van het nauw van Calais. Onderweg kunt u genieten van een heerlijke lunch. Op het station van Folkestone gaat u van boord van de Pullman en volgt de oversteek van het Kanaal via de Eurotunnel per luxe touringcar. In de bus wordt een heerlijk glas champagne geserveerd.

Op het station Calais Ville staan de legendarische rijtuigen van de Venice Simplon-Orient-Express op u te wachten. De trein zal u met tussenstops in Parijs, Innsbruck en Verona naar de Italiaanse stad Venetië brengen. U wordt door uw persoonlijke steward naar uw comfortabele privécoupé begeleid waar u zich even kunt opfrissen en omkleden voordat het fantastische 4-gangen diner in een van de prachtige restauratierijtuigen van start gaat. Tijdens het diner worden de heren geacht een jas en das te dragen en de dames een avondjurk. In de avonduurtjes kunt u genieten van een drankje in een van de restauratierijtuigen terwijl u luistert naar het prachtige spel van de vaste pianist aan boord.

  • ★★★★★ Venice Simplon-Orient-Express (1n)

Grand Suite

2
2

2: Aankomst in Venetië

In de ochtend kunt u in uw hut genieten van een heerlijk ontbijt in uw coupé terwijl u uitkijkt over het passerende berglandschap. Na het ontbijt heeft u de tijd om te ontspannen in uw hut voordat u zich naar een van de restauratierijtuigen begeeft voor een sublieme driegangenlunch. De middag kunt u vrij besteden. Voordat u in Venetië aankomt serveert uw steward u nog een selectie heerlijke gebakjes. Bij aankomst op het treinstation van Venetië komt uw fantastische treinreis ten einde.

Stap terug in de tijd

Prijsindicatie Simplon-Orient-Express


Voor deze 2-daagse Venice Simplon-Orient-Express treinreis dient u (bij deelname van 2 personen) rekening te houden met een reissom vanaf:

  • € 3.775 per persoon (bij verblijf in een twin cabin)
  • € 6.050 per persoon (bij verblijf in een cabin suite)
  • € 9.720 per persoon (bij verblijf in een grand suite)


Inbegrepen

Deze prijs is inclusief 1 nacht aan boord van de Belmond Venice Simplon-Orient-Express trein, 24 uur per dag service aan boord, alle maaltijden aan boord, non-alcoholische drankjes, treinreis met de Belmond British Pullman van Londen naar Folkstone en de transfer per luxe touringcar van Folkstone naar Calais. Bij een verblijf in een Grand Suite is tevens een privébutler en onbeperkt champagne inbegrepen.


Het is niet mogelijk om dit Venice Simplon-Orient-Express arrangement los te boeken. Graag nemen wij dit arrangement dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Italië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Bijzondere hotels en excursies

U verblijft in de mooiste, kleinschalige accommodaties waar comfort en goede sfeer de boventoon voeren. Daarnaast zorgen de bijzondere excursies voor een unieke en volledige reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan de kookcursus en Vespa tour die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, enkel te genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat