Reisprogramma Luxe reis Chili 'Chili Deluxe'

1
1

1: Vliegreis naar Chili

U reist vandaag op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Amsterdam Airport Schiphol waar u incheckt voor de KLM vlucht naar de Chileense hoofdstad Santiago de Chile. Het toestel maakt onderweg een korte tussenlanding in Buenos Aires. U arriveert de volgende ochtend in Chili.

2
2

2: Aankomst in Santiago de Chile

U arriveert ’s ochtends op de internationale luchthaven van Santiago de Chile (Merino Benitez). Bij het verlaten van de luchthaven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent voor een hartelijk welkom in Chili! Er volgt een privétransfer naar uw hotel. De rest van de dag heeft u vrij te besteden om de stad te ontdekken of om even bij te komen van de vliegreis.

  • ★★ Le Reve Hotel Boutique (2n)
3
3

3: Excursie Santiago de Chile

In de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald voor een excursie van een halve dag naar diverse delen van Santiago. U bezoekt samen met een privé gids diverse hoogtepunten van de stad waaronder de Plaza de Armas, het overheidspaleis La Moneda, het klooster van San Francisco en het stadhuis. De rest van de dag kunt u naar eigen inzicht besteden.

4
4

4: Santiago de Chile - San Pedro de Atacama

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar de luchthaven van Santiago. U vliegt met LATAM naar Calama, gelegen in het prachtige noorden van Chili. Vanaf de luchthaven is een transfer verzorgd naar San Pedro de Atacama, gelegen in de Atacamawoestijn. Het is een rit van zo’n 2 uur en u wordt afgezet bij het exclusieve Awasi Atacama waar u de komende dagen op all-inclusive basis zult verblijven. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en activiteiten op privébasis inbegrepen.


  • ★★★★ Awasi Atacama (3n)


Awasi Atacama

5
5

5 & 6: San Pedro de Atacama

Vrije dagen om te besteden in San Pedro de Atacama. Tijdens uw verblijf in Awasi Atacama zijn alle excursies inbegrepen. Tijdens deze excursies, die u volledig naar eigen wens kunt samenstellen, heeft u de beschikking over een privé gids en een 4WD. U kunt per dag kiezen voor een volledige dagexcursie of twee maal een halve dagexcursie.

Exclusieve picknick

7
7

7: San Pedro - Santiago de Chile

De ochtend heeft u nog vrij te besteden in San Pedro. Het dorpje zelf is ook erg leuk om te voet te ontdekken en telt vele leuke bars, restaurants en winkeltjes. Na de lunch wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer terug naar de luchthaven van Calama. U vliegt terug naar Santiago de Chile, waar u aan het eind van de middag arriveert. De rest van de dag kunt u vrij besteden.


  • ★★ Le Reve Hotel Boutique (1n)
8
8

8: Santiago de Chile - Temuco - Pucón

In de ochtend wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt naar Temuco, gelegen in het merengebied. Vanaf de luchthaven van Temuco volgt een transfer van ongeveer 2 uur naar andBeyond Vira Vira. Uw prachtige accommodatie ligt op ongeveer 30 minuten rijden van Pucón, in een bosrijke omgeving aan de Liucura rivier. Vira Vira biedt een all-inclusive concept inclusief een indrukwekkende lunch en diner, drankjes en dagelijkse excursies die worden uitgevoerd in kleine groepjes.


  • ★★ andBeyond Vira Vira (3n)


Reisspecialiste Gemma schreef een blog over haar verblijf bij het prachtige Vira Vira.

Vira Vira

9
9

9 & 10: Vira Vira

U kunt deze dagen gebruiken om door middel van het uitgebreide aanbod excursies (welke zijn inbegrepen bij uw verblijf) kennis te maken met deze prachtige groene en veelzijdige omgeving. U kunt onder begeleiding van een gids te voet, te paard of per mountainbike een bezoek brengen aan de vele nationale parken in de omgeving. Nabij Pucón bevinden zich de prachtige, beschermde Nationale Parken Parque Nacional Huerquehue en Parque Nacional Villarrica. Ook raften, floaten, suppen, (vlieg)vissen en het volgen van een yogales behoren tot de mogelijkheden!

Aanrader is ook de haciënda tour, waarbij u een rondleiding krijgt langs de moestuinen, kas, kaasfabriek en schapen. Tussen de activiteiten door worden heerlijke maaltijden geserveerd in het restaurant en bij de barbeque nabij de rivier. Vira Vira probeert met verse, gezonde en lokale ingrediënten te werken die bij voorkeur van eigen grond komen.

Verse ingrediënten van eigen grond

11
11

11: Pucón - Puerto Montt - Punta Arenas

Vandaag kunt u genieten van een laatste ontbijt bij de accommodatie om u daarna klaar te maken voor een transfer naar Puerto Montt. Tijdens deze rit van ongeveer 4,5 uur kunt u genieten van de prachtige landschappen die u vandaag doorkruist. Eenmaal aangekomen bij het vliegveld van Puerto Montt checkt u in op uw vlucht naar de zeer zuidelijk gelegen stad Punta Arenas. Op de luchthaven wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw hotel zal brengen. De rest van de dag kunt u vrij besteden.


  • ★★★★ Dreams del Estrecho (1n)
12
12

12: Punta Arenas - Torres del Paine

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel voor een transfer van ongeveer 5 uur naar het Torres del Paine National Park, één van de mooiste natuurparken van Latijns-Amerika. U verblijft de komende dagen in Awasi Patagonia, gelegen in een privéreservaat aan de noordoostelijke grens van het Torres del Paine National Park. Vanuit uw villa heeft u een schitterend uitzicht op het Torres del Paine bergmassief en het Sarmientomeer. U verblijft de komende dagen op all-inclusive basis, wat wil zeggen dat bij uw verblijf alle maaltijden, geselecteerde drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en activiteiten op privébasis zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Awasi Patagonia (3n)
Fantastisch uitzicht vanuit uw villa

13
13

13 & 14: Torres del Paine National Park

Deze dagen maakt u onvergetelijke excursies onder begeleiding van uw persoonlijke privé-gids. Samen met uw gids wordt het programma voor deze dagen bepaald. Het Torres del Paine park biedt fantastische wandelmogelijkheden. U kunt daarnaast onder andere mountainbiken, paardrijden of autotochten per 4WD maken.

Torres del Paine

15
15

15: Torres del Paine - Punta Arenas

Vandaag komt uw verblijf in het Torres del Paine National Park helaas alweer tot een einde. Na het ontbijt volgt de transfer terug naar Punta Arenas waar u vanavond overnacht. De rest van de dag kunt u vrij besteden.


  • ★★★★ Dreams del Estrecho (1n)
16
16

16: Puntas Arenas - Santiago - Millahue

In de ochtend wordt u opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Punta Arenas. U vliegt terug naar Santiago de Chile. Op de luchthaven volgt een transfer van ongeveer 2 uur naar uw all-inclusive accommodatie, gelegen in de Millahue Vallei ten zuiden van de hoofdstad.

De komende dagen zal u verblijven in het VIK Chile hotel. Dit exclusieve wijnresort telt slechts 22 kamers en is gelegen op een heuvel met prachtig uitzicht over de 11,000 hectare grond en wijngaarden die behoren aan het hotel. Vik Chile biedt een all-inclusive concept inclusief heerlijke lunches en diners, wijn en andere drankjes. Ook worden er dagelijks in kleine groepjes excursies uitgevoerd.


  • ★★VIK Chile (2n)

VIK Chile

17
17

17: Millahue Vallei

Vrije dag bij het VIK hotel. Bij uw verblijf zijn een hoop verschillende excursies inbegrepen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wijnproeverijen, paardrijden, mountainbiken of het bezoeken van andere in de buurt gelegen wijngaarden. Ook zou u kunnen ontspannen in de sauna van het resort of gebruik kunnen maken van het zwembad of de fitnessruimte.

18
18

18: Vertrek

’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar de internationale luchthaven van Santiago de Chile. U vliegt met KLM terug naar Amsterdam. Het toestel maakt nog een tussenlanding in Buenos Aires, maar u hoeft het vliegtuig niet te verlaten. U arriveert de volgende ochtend op Amsterdam Schiphol Airport.

19
19

19: Aankomst

Aankomst in Amsterdam, waar deze luxe reis Chili tot een einde komt.

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze of een andere Chili reis? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat