Reisprogramma Four Seasons at Desroches Island

2
2

1: Mahé - Desroches Island


Vandaag wordt u in ca. 40 minuten van Mahé naar Desroches Island gevlogen, gelegen op de Amiranten ten zuidwesten van Mahé. De lodge biedt 71 accommodaties aan (bestaande uit bungalows, villa's, suites en huizen; allen met een eigen zwembad en dichtbij het strand). Na het inchecken wordt u naar uw kamer gebracht en ontvangt u tevens de fietsen die de komende dagen tot uw beschikking staan. Dé manier om Desroches en al zijn mooie stranden te ontdekken!

U verblijft op basis van halfpension (op verzoek informeren we u graag over de volpension tarieven). Bij Claudine Restaurant wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd, The Lighthouse is open voor diner en bij The Deli kunt u ontbijten en lunchen. Bij het Castaway Centre kunt u materiaal lenen om te kajakken, stand-up paddleboarden, surfen en te zeilen.

  • ★★★★ Four Seasons Resort at Desroches (3n – Beach Bungalow – hp)
  • ★★★★ Four Seasons Resort (3n – Sunset Beach Villa with pool – hp)

Lichte en ruime badkamer

2
2

2 & 3: Four Seasons Resort at Desroches Island


U heeft 2 vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Uiteraard kunnen we ook een langer bezoek opnemen in uw reis. Een bezoek aan de stranden, het zwembad en de vele mogelijke watersporten behoren tot de mogelijkheden. Desroches is begroeid met kokospalmen en dik struikgewas en er is een kokosplantage. U kunt het eiland uitstekend per fiets verkennen. U kunt daarnaast diverse wandelingen maken over het eiland en bij het Tortoise Sanctuary de grote Aldabra landschildpadden zien. Op verzoek laat het personeel u per buggy het eiland zien.


Duiken en snorkelen zijn hier zeer aan te raden! Beginnende duikers kunnen vanaf het strand duiken maken terwijl meer ervaren duikers een van de duikspots van wereldklasse bij het buitenste rif zullen opzoeken. Kinderen kunnen hun dagen leuk vullen met het Kids for All Seasons programma. Wanneer u geluk heeft kunt u ‘s avonds schildpadden hun eieren zien leggen.

Dineren op het strand

4
4

4: Desroches - Mahé


Na een laatste ontbijt checkt u uit en wordt u naar de airstrip van Desroche Island gereden. Vanaf hier vliegt u in ca. 40 minuten terug naar Mahé waar u de reis naar eigen wens kunt vervolgen. Four Seasons at Desroches Island is heel goed te combineren met andere eilanden en accommodaties op de Seychellen en zou een perfecte afsluiter kunnen zijn van uw rondreis door Zuid-Afrika, Namibië of Botswana. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw volledige reisprogramma!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat