Logo bg white

Capri per privéboot

1-daags arrangement Italië
Vanaf € 790,00 p.p.
april t/m oktober
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Vaar per privéboot rond het eiland Capri


Het eiland Capri ligt aan de westkust van Italië, net iets ten zuiden van de stad Napels in de buurt van Pompeï en de Amalfikust. U vindt hier wonderschone natuur, een mild klimaat en een kraakheldere zee.

Het kleine eiland - Capri meet slechts 10 vierkante kilometer - was al in de Romeinse tijd populair, verschillende Romeinse keizers hadden hier een buitenverblijf. Er zijn op Capri dan ook verschillende archeologische opgravingen te vinden. Villa Jovis, gebouwd in 27 na Christus door keizer Tiberius, is een van de best bewaard gebleven Romeinse villa's in Italië.

Capri is ook een plek om te zien en gezien te worden. Het eiland is zeer geliefd onder schrijvers, acteurs en Hollywood-sterren. Vele beroemdheden meren hun jacht aan in Marina Grande, de haven van Capri. In de Via Camerelle, de belangrijkste winkelstraat van het eiland, vindt u enkele van de meest luxe modewinkels van het land.

De beste manier om Capri te ontdekken is vanaf het water! Tijdens dit arrangement vaart u met een privéboot rond het eiland en ontdekt langs de kustlijn prachtige rotsformaties en grotten die enkel vanaf het water te zien zijn. Indien gewenst kunt u in de haven aanmeren om te voet het eiland te verkennen. Capri is een niet te missen plek tijdens uw Italië rondreis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Het eiland Capri vanaf het water verkennen


U gaat in de ochtend op eigen gelegenheid naar de haven van Sorrento. Hier ligt de motorboot waarmee u vandaag op privébasis het eiland Capri gaat ontdekken. Aan boord wordt u hartelijk welkom geheten door de Engelssprekende kapitein, samen bespreekt u de wensen voor vandaag. De boot staat 8 uur tot uw beschikking en het programma zal volledig aan de hand van uw wensen en interesses worden ingevuld.

U navigeert rond het eiland en ziet langs de kustlijn prachtige rotsformaties en grotten. Voor de zuidkust van het van het eiland vindt u de ‘Faraglioni’, drie torenhoge rotsformaties die iconisch zijn voor Capri. Ook kunt u vanaf het water een bezoek brengen aan de ‘Grotta Azzurra’ aan de noordkant van het eiland. Deze beroemde grot kleurt bij helder weer felblauw door een unieke lichtinval vanuit het water.

Natuurlijk heeft u vandaag ruimschoots de tijd om te zwemmen, te snorkelen en te ontspannen in de zon. Indien gewenst kunt u de kapitein vragen om aan te meren in Marina Grande, de haven van Capri. Het eiland is door zijn kleine oppervlakte uitstekend te voet te verkennen, en al wandelend van de ene naar de andere kant van het eiland kunt u mooie hoogtepunten zoals Villa Jovis, Capri-stad, Via Krupp en de tuinen van Augustus bezoeken. Aan het eind van de middag vaart u terug naar de haven van Sorrento waar dit arrangement tot een einde komt.

Prijsindicatie van dit Capri arrangement


Voor deze 8 uur durende privé boottocht inclusief schipper per dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 790 per persoon (gebaseerd op 2 personen).

Het is niet mogelijk om deze ervaring los te boeken bij Tico. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Italië.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Italië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Bijzondere hotels en excursies

U verblijft in de mooiste, kleinschalige accommodaties waar comfort en goede sfeer de boventoon voeren. Daarnaast zorgen de bijzondere excursies voor een unieke en volledige reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan de kookcursus en Vespa tour die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, enkel te genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat