Logo bg white

Critabianca

4-daags arrangement Italië
Vanaf € 575,00 p.p.
april t/m oktober
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Critabianca, een sfeervol landhuis in de hak van de Italiaanse laars


Het kleinschalige Critabianca ligt in de regio Apulië in het hart van het platteland van Salento, de hak van de Italiaanse laars. Dit deel van Italië is nog vrij onontdekt en u proeft hier dan ook nog een zeer authentieke sfeer. Het landschap en de cultuur zijn, mede door de nabijheid van buurland Griekenland, anders dan u in de rest van Italië gewend bent.

Critabianca is gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerde historische adellijke residentie, ooit eigendom van Jean Goulart de Sauméry, regent van Castel del Monte. De sfeervolle ‘masseria’ biedt slechts 6 kamers en suites. Alle kamers hebben een fantastisch uitzicht en zijn ingericht in de typische stijl van de Salento streek. Het landhuis is omgeven door olijfgaarden en cactusvijgbomen, en u vindt er een groot buitenzwembad, ideaal om af te koelen na een actieve dag in de regio.

Critabianca heeft een centrale ligging waardoor u nooit ver hoeft te rijden om de hoogtepunten van de fascinerende Salento streek te bezoeken. Op steenworp afstand vindt u bijvoorbeeld de stranden van Gallipoli, de uitbundige barokke architectuur van Lecce of de oude havenstad Otranto.

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Critabianca
2
Critabianca
3
Critabianca

Prijsindicatie voor een verblijf bij Critabianca:


Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf bij Critabianca dient u (bij deelname van 2 personen) rekening te houden met een reissom vanaf:


  • € 575 per persoon (bij verblijf in een standaard kamer)
  • € 750 per persoon (bij verblijf in een suite)


Inbegrepen:

Bij uw verblijf zijn 3 overnachtingen inclusief ontbijt inbegrepen. Transfers naar Critabianca zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om een verblijf bij Critabianca los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen dan ook op in uw unieke reisplan op maat.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Italië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Bijzondere hotels en excursies

U verblijft in de mooiste, kleinschalige accommodaties waar comfort en goede sfeer de boventoon voeren. Daarnaast zorgen de bijzondere excursies voor een unieke en volledige reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan de kookcursus en Vespa tour die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, enkel te genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat