Logo bg white

Ballonvaart Toscane

1 dagdeel
Vanaf € 350,00 p.p.
april t/m oktober
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Ballonvaart over het Toscaanse landschap


Toscane behoort zonder twijfel tot de mooiste regio’s van Italië. De natuur is wonderschoon en veel middeleeuwse dorpjes en steden zijn prachtig bewaard gebleven. Misschien is de schoonheid van deze regio nog wel het best vanuit de lucht te bewonderen. Er zijn veel verschillende vertrekpunten mogelijk. Zo kunt u onder andere in de omgeving van Florence, San Casciano, Siena, Lucca, Montalcino of Cortona opstappen.

U rijdt in de vroege ochtend van uw hotel naar het startpunt van de ballonvlucht. Hier aangekomen wordt de ballon door de bemanning in zo’n 30 minuten opgezet en opgeblazen. Vervolgens stapt u in het mandje en gaat de ongeveer 1 uur durende vlucht van start. In de ochtend ligt er vaak nog een lichte mist over de heuvels wat vanuit de lucht zorgt voor een sprookjesachtig aangezicht. Langzaam glijden cipressen, wijngaarden, en pittoreske dorpjes onder u door terwijl u geniet van het adembenemende Toscaanse landschap.

Een luchtballon kan niet worden bestuurd en drijft met de wind mee. Het is dus altijd een verassing waar u uiteindelijk weer landt. Dit kan bijvoorbeeld een op groot veld, een onverharde weg of misschien wel het terrein van een kasteel zijn. Na de landing wordt de ballon weer ingepakt door de bemanning en wordt u getrakteerd op een heerlijke Italiaanse aperitivo.

Prijsindicatie van deze Ballonvaart in Toscane

Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 350 per persoon voor deze 3 uur durende ervaring (gebaseerd op een gedeelde vlucht). Voor een intiemere ervaring is het ook mogelijk om een privé ballonvaart te maken. Houdt u bij een privévlucht rekening met een bedrag van ca. € 990 per persoon (gebaseerd op 2 personen).

Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn een ongeveer 1 uur durende ballonvaart en een heerlijke Italiaanse apperetivo inbegrepen. Transfers zijn niet inbegrepen.

Het is niet mogelijk om deze ballonvaart los te boeken bij Tico. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een prachtige rondreis door Italië.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Italië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Tico Reizen is al sinds 1993 zeer bedreven in de volledige verzorging van een bijzondere reis, ongeacht uw bestemming.

Bijzondere hotels en excursies

U verblijft in de mooiste, kleinschalige accommodaties waar comfort en goede sfeer de boventoon voeren. Daarnaast zorgen de bijzondere excursies voor een unieke en volledige reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ultiem genieten

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan de kookcursus en Vespa tour die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, enkel te genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat