Reisprogramma Alphonse Island Lodge

1
1

1: Aankomst Alphonse Island Lodge


U vertrekt vandaag om 11:00 uur vanaf de luchthaven van Mahé en wordt in 60 munten naar Alphonse Island gevlogen, een schitterend koraaleiland ten zuidwesten van Mahé. Let op: deze vlucht gaat enkel op zaterdag en woensdag. U verblijft op basis van volpension en tijdens uw verblijf zijn enkele wekelijkse activiteiten inbegrepen evenals het gebruik van kajaks, snorkelmateriaal, stand-up paddleboards en tennismateriaal. Er staan daarnaast fietsen tot uw beschikking waarmee u tijdens uw verblijf het eiland heerlijk kunt verkennen. De beach bungalow zijn 58 m2 en hebben een kingsize bed, buitendouche, bad, een patio en airconditioning. De beach suites zijn 126 m2 en hebben een kingsize bed en 2 losse bedden, binnen- en buitendouche en aircoditioning.

  • ★★★+ Alphonse Island Lodge (4n – beach bungalow – vp) Blank
  • ★★★+ Alphonse Island Lodge (4n – beach villa – vp) Blank

Activiteiten op Alphonse Island

2
2

2 t/m 4: Alphonse Island Lodge


Op ca. 60 minuten vliegen van Mahé ligt Alphonse Island, onderdeel van de Alphonse eilandengroep. Alphonse is een van de mooiste koraaleilanden van de Seychellen met een grote, ondiepe lagune waar het gehele jaar goed kan worden gezwommen en niet-gemotoriseerde watersporten kunnen worden ondernomen. U heeft enkele vrije dagen die u naar eigen inzicht kunt besteden (mocht u langer willen verblijven dan is dit uiteraard ook mogelijk). U kunt genieten van uw eigen bungalow/villa, de prachtige stranden en de faciliteiten van uw hotel.

U kunt kajakken, snorkelen en/of te stand-up paddleboarden. Er staan voor uw volledige verblijf fietsen tot uw beschikking en u kunt gebruikmaken van vele niet-gemotoriseerde watersporten. Het koraal is niet aangetast of verbleekt en is in fantastische staat. Een heerlijke plek dus voor duik- en snorkelactiveiten! Alphonse Island Lodge is daarnaast een fantastische plek voor vliegvissers die (met name in de maanden mei – oktober) perfecte omstandigheden treffen in de lagune van St. François.

Flora en fauna op Alphonse

5
5

5: Vertrek


Vandaag verlaat u dit prachtige eiland. U wordt in 60 minuten teruggevlogen naar Mahé en vervolgt uw reis naar huis of een andere Seychellen accommodatie. Wij stellen graag een prachtig reisprogramma voor u samen! U kunt Alphonse ook toevoegen als een heerlijke afsluiter van uw rondreis door Zuid-Afrika, Namibië of Botswana.Neemt u contact met ons op voor een mooi reisvoorstel?


Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat