Logo bg white

Stopover programma's

Singapore

Beste reistijd Februari t/m oktober

Indien u met Singapore Airlines naar Azië Oceanië vliegt, dan dient u over te stappen op de luchthaven van Singapore. Deze strak georganiseerde metropool is een bezoek meer dan waard! Er zijn tal van interessante bezienswaardigheden en u kunt zich hier dan ook met gemak een paar dagen vermaken.

Singapore

Het zeer dichtbevolkte Singapore is een hypermoderne en strak georganiseerde metropool, gelegen in Zuidoost-Azië’s kleinste land, wat niet veel groter is dan de Nederlandse Noordoostpolder. Singapore is een belangrijk economisch centrum en behoort tot ’s werelds belangrijkste handelsgebieden. De stad telt moderne winkelcentra, een spectaculaire skyline maar ook authentieke wijken zoals het kleurrijke Chinatown en Little India of het koloniale centrum.

Breek uw reis naar Azië of Oceanië op met een bezoek aan Singapore!

Indien u via Singapore naar Azië of Oceanië reist, raden wij het zeker aan om een bezoek te brengen aan deze bijzondere metropool. Bekijk ons arrangement of neem contact met ons op voor meer informatie.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 420,– p.p.
Februari t/m oktober

Stopover arrangement | Singapore

Indien u met Singapore Airlines (of KLM) naar Azië of Oceanië vliegt dan dient u over te stappen op de luchthaven van Singapore. Deze strak georganiseerde metropool is een bezoek meer dan waard! Er zijn tal van interessante bezienswaardigheden en u kunt zich hier dan ook met gemak een paar dagen vermaken.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat