Logo bg white

Beste reistijd voor de Malediven

Beste reistijd voor

Beste reistijd Malediven

Januari t/m april

In principe kunnen de Malediven gedurende het hele jaar worden bezocht. Dit is ook wat u op de meeste websites en in diverse reisgidsen zal kunnen terug vinden. Wij, als reisspecialist, zijn echter van mening dat de Malediven wel degelijk het beste kan worden bezocht in de maanden januari t/m april.

Gedurende deze maanden heeft u het mooiste weer, de meeste uren zonneschijn, blauwe luchten, weinig neerslag en een lage luchtvochtigheid. Door het kalme weer heeft u ook een rustige zee, wat automatisch betekent dat ook de onderwaterwereld kalmer is, met beter zicht onder water tot gevolg, zowel tijdens het snorkelen, als bij het duiken. Op de eilanden leeft u voornamelijk buiten. U kunt genieten van de mooie stranden en zwemmen in de zee. Veel andere activiteiten zijn er niet. Mooi, droog weer is dan zeer zeker wenselijk!

Vanaf medio december, gedurende de Kerst en Oud & Nieuw stijgen de kamerprijzen drastisch. Het is dan ook verstandig om deze periode te vermijden.

Kunt u niet reizen in de periode januari t/m april, geen probleem. Natuurlijk kunnen wij ook een bezoek buiten dit seizoen verzorgen. Houdt u dan wel rekening met een dagelijkse, korte en hevige bui. De maanden mei en september zijn doorgaans het natst.

Blank
jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
°C 27 28 29 29 28 28 28 28 27 27 27 27
mm 75 50 75 135 215 175 165 190 245 220 200 180

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat