Reisprogramma De prachtige &Beyond Sossusvlei Desert Lodge

1
1

dag 1: Aankomst &Beyond Sossusvlei Desert Lodge


U rijdt vandaag naar de &Beyond Sossusvlei Desert Lodge. Een verblijf bij deze lodge staat garant voor een unieke ervaring en een bijzonder comfortabel en luxueus verblijf op een van de mooiste locaties in Zuidelijk Afrika: het NamibRand Nature Reserve, grenzend aan de Sossusvlei. De natuur is hier spectaculair! De Namib is een van de oudste woestijnen en laat een landschap zien van dorre woestijnplanten, weidse panorama’s, bergtoppen en rood gekleurde hoge zandduinen die zijn gevormd door de wind en extreme temperatuurverschillen.

U verblijft in de lodge op basis van full-inclusive (alle aangeboden excursies, maaltijden en drankjes zijn inbegrepen). Elke van de 10 vrijstaande suites beschikt over een schaduwrijk terras met ligbedden, airconditioning, een zitgedeelte met open haard, en-suite badkamer met douche, een buitendouche, een stereoset en een telescoop voor wild- en sterrenobservaties.

  • ★★★★+ &Beyond Sossusvlei Desert Lodge Blank

Ontbijten met prachtig uitzicht

2
2

dag 2: NamibRand Nature Reserve


De &Beyond Sossusvlei Desert Lodge is gelegen aan de voet van de heuvels van het NamibRand Natuurreservaat. Vanuit de lodge kunt u de woestijn ontdekken in open 4 WD’s, per quadbike of verkenningstochten te voet maken (alle aangeboden excursies zijn in het arrangement inbegrepen). De safari’s worden in de koele ochtenden en avonden georganiseerd en begeleid door ervaren gidsen die uitleg geven over de flora en fauna van deze bijzondere omgeving.

In overleg wordt gekeken welke excursies u wanneer maakt waarbij rekening wordt gehouden met uw eigen voorkeur. Geniet van een picknickontbijt in de zandduinen of een sundowner bij de Sesriem Canyon! Tegen betaling kunt u een ballonsafari maken boven dit indrukwekkende landschap. Wanneer u niet op tour bent kunt u genieten van een van de heerlijke maaltijden, ontspannen bij uw suite of een duik nemen in het kleine maar comfortabele zwembad. Een verblijf in deze lodge is een onvergetelijke ervaring en een hoogtepunt in uw reis door Namibië!

Ballonvaart

3
3

dag 3: Vertrek


Na het ontbijt verlaat u deze prachtige lodge en vervolgt u uw rondreis in de gewenste richting. Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken, maar wij nemen een verblijf bij de &Beyond Sossusvlei Desert Logde heel graag voor u op in een uitgebreide rondreis door Namibië. Deze rondreis kan per huurauto worden voorgesteld, maar kan uiteraard ook middels binnenlandse vluchtjes per Cessna. Het is belangrijk een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat