Reisprogramma Het paradijs Nihi Sumba ★★★★★ (Indonesië)

1
1

Dag 1: Aankomst op Soemba

Op de luchthaven van Tambolaka wordt u van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van het Nihi Sumba. Uw exclusieve ervaring begint hier! U wordt in ca. 1,5 uur door het indrukwekkende landschap van Soemba naar uw prachtige onderkomen gereden.

U verblijft in uw eigen villa met privézwembad in een schitterende paradijselijke setting. Het vriendelijke personeel, bijna allen afkomstig uit de omgeving, zullen uw verblijf tot in de puntjes verzorgen. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en geselecteerde dranken inbegrepen.

  • ★★★★★ Nihi Sumba (3n)

De Kanatar villa

2
2

Dag 2 & 3: Nihi Sumba

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Ga snorkelen en ontdek het kleurrijke onderwaterleven van Nihiwatu. Geniet van de rust, of ontdek de watervallen van het eiland door middel van een wandeltocht. Leer meer over de megalithische cultuur van het eiland of maak een wandeling over de paradijselijke stranden. Indien u het kustgebied in het zuidwesten wilt verkennen kunt u ervoor kiezen om een privéboot te huren.

Het vriendelijke personeel stelt graag in overleg uw ideale programma samen.


Maak kennis met de lokale bevolking

4
4

Dag 4: Vertrek Nihi Sumba

Uw verblijf op het prachtige eiland Soemba komt vandaag tot een einde. In de ochtend zal u worden worden teruggereden naar de luchthaven van Tambakola. Vanaf hier vliegt u eventueel terug naar Bali

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat