Reisprogramma Luxe Seychellen reis 'Seychellen Deluxe'

1
1

1: Vliegreis Amsterdam – Mahé

Vandaag gaat uw prachtige Seychellen reis van start! In de loop van de ochtend reist u op eigen gelegenheid naar Amsterdam Airport Schiphol waar u incheckt voor uw Emirates vlucht. U vertrekt in de loop van de middag en vliegt (via Dubai) naar de Seychellen waar u de volgende ochtend zult arriveren. Mocht u voorkeur hebben voor een andere luchthaven van vertrek of een andere luchtvaartmaatschappij vernemen wij dit graag zodat we de vluchten hierop kunnen aanpassen. Uiteraard informeren we u ook graag over Business Class tarieven mocht dit gewenst zijn.

2
2

2: Aankomst Mahé - Round Island

In de ochtend landt u op de internationale luchthaven van Mahé. Bij het verlaten van de aankomsthal wordt u welkom geheten door de vertegenwoordiger van onze lokale agent. U wordt naar de nabijgelegen pier gebracht waar een boot op u ligt te wachten om u in ca. 20 minuten naar Round Island te varen. Op het kleine eilandje bevind zich het Enchanted Island Resort met 10 prachtige kamers, allen met eigen plunge pool. U verblijft hier op all-inclusive basis, dus de alle (zeer smakelijke) maaltijden zijn inbegrepen tijdens uw verblijf.

  • ★★★★+ Enchanted Island Resort (3n – ai)
3
3

3 & 4: Enchanted Island Resort op Round Island


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Het Enchanted Island Resort is een kleinschalige accommodatie met een goed eigen restaurant, spa, 10 ruime villa's in Frans koloniale stijl met kingsize bed, butlerservice, airconditioning en een eigen zwembad met ligbedden. Vanuit uw kamer kunt u direct naar het strand lopen. Het privé eiland kent geen vast strand, maar wanneer het eb is ontstaan er prachtige omliggende zandbanken waar u kunt zonnen en vanwaar u kunt snorkelen in het kristalheldere water. U kunt over de zandbanken naar omliggende eilanden wandelen en kajakken of suppen.

Uiteraard is het ook mogelijk een georganiseerde excursie te maken, bijvoorbeeld naar een van de vele nabijgelegen eilandjes. U kunt deze ter plaatse gemakkelijk bij de receptie van uw hotel organiseren.

Enchanted Island Resort

5
5

5: Enchanted - Félicité Island

In de loop van de ochtend verlaat u Enchanted en wordt u terug naar Mahé gevaren. Vanaf de pier volgt een korte transfer naar de luchthaven vanwaar u per propellervliegtuigje naar het buureiland Praslin wordt gevlogen. Na aankomst op Praslin wordt u netjes ontvangen en naar de jetty gereden aan de oostkant van het eiand waar de boot van Six Senses al op u ligt te wachten. We kunnen ook helikoptervlucht voor u organiseren zodat u direct vanuit Mahé naar Féliticé wordt gevlogen. De komende 5 dagen verblijft u op all-inclusive basis bij het prachtige Zil Pasyon.

  • ★★★★★ Six Senses Zil Pasyon (5n – ai) Blank
6
6

6 t/m 9: Six Senses Zil Pasyon op Félicité Island


U heeft 4 vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden bij het prachtige Six Senses Zil Pasyon resort. Uiteraard kunnen we ook een langer of korter bezoek opnemen in uw reis. U kunt genieten van de stranden, het zwembad en vele mogelijke watersporten behoren tot de mogelijkheden. Félicité is een prachtig groen eiland waar al lange tijd veel energie wordt gestoken en het natuurbehoud.

U kunt uw dagen vullen met genieten van uw accommodatie en eten bij een van de verschillende restaurants. Zowel duiken als snorkelen zijn hier zeer aan te raden! Beginnende duikers kunnen vanaf het strand duiken maken terwijl meer ervaren duikers een van de verdere duikspots zullen opzoeken.

Six Senses Zil Pasyon

10
10

10: Félicité - Mahé Island

Vandaag wordt u per boot en propellervliegtuigje (of wanneer gewenst per helikopter) teruggebracht naar hoofdeiland Mahé. Hier aangekomen wacht u een comfortabele transfer naar MAIA, een schitterende accommodatie aan de westkust van het eiland. Mahé is het grootste eiland van de binnenste eilanden en is ongeveer net zo groot als het Nederlandse Waddeneiland Texel. MAIA Luxury Resort & Spa beschikt over 3- zeer sfeervolle villa's met veel privacy.

  • ★★★★★ MAIA Luxury Resort & Spa (3n – ai)
11
11

11 & 12: MAIA Luxury Resort

Deze laatste dagen van uw luxe Seychellen reis kunt u in alle rust besteden op Mahé Island. U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van het ruime zwembad met vele ligbedden of genieten van het strand.

U kunt het lange strand aflopen of enkele van de uitgezette wandelpaden volgen. U kunt gebruikmaken van de gym of optioneel duiken organiseren of een spabehandeling inplannen. U verblijft op basis van all-inclusive en kunt.

Video van MAIA Luxury Resort:

13
13

13: Terugvlucht - Amsterdam

Vandaag heeft u een transfer terug naar de internationale luchthaven. Iets voor middernacht vertrekt u met een Emirates vlucht en vliegt u (middels een overstap in Dubai) terug naar Amsterdam.

14
14

14: Aankomst

In de loop van de middag zal het toestel landen in Amsterdam waarmee deze prachtige reis tot een einde is gekomen. U vervolgt uw reis naar huis op eigen gelegenheid en kijkt hopelijk nog lang terug op deze mooie rondreis.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat