Reisprogramma Luxe reis Mauritius 'Mauritius Deluxe'

1
1

1: Vliegreis naar Mauritius

De luxe Mauritius reis gaat van start! In de ochtend reist u af naar Amsterdam waar u incheckt voor uw Air France vlucht naar Parijs. In Parijs stapt u over op de directe Air Mauritius vlucht die u in minder dan 12 uur naar Mauritius brengt. Het is tevens mogelijk om met Emirates naar Mauritius te vliegen. U heeft dan een tussenstop op de luchthaven van Dubai en heeft de mogelijkheid hier een langere stopover arrangement Dubai in te plannen aan het begin of einde van uw reis.

2
2

2: Aankomst Mauritius - Zuidkust

Vroeg in de ochtend komt u aan op de luchthaven van Mauritius. U haalt de ruimbagage op en wordt in de aankomsthal opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent en naar uw eerste hotel gebracht. Het Shanti Maurice - A Nira Resort is prachtig gelegen aan de relatief ongerepte zuidkust. Het hotel heeft geen directe buren en er worden geen gemotoriseerde watersporten toegestaan in de baai voor het hotel. Het prachtige strand is rustig en uitgestrekt en uw luxury villa is bijzonder comfortabel met zijn 208 m2 , zeezicht, een eigen tuin en zwembad. Shanti Maurice is de ideale accommodatie om uw luxe Mauritius reis ontspannen en in alle luxe te beginnen.  • ★★★★★ Shanti Maurice (4n – hp)
"Wat is het een prachtige reis geweest! We hebben volop genoten van de zee en het strand! Mauritius is daarnaast heel mooi groen en prima te verkennen met een eigen huurauto. De mensen waren overal vriendelijk en behulpzaam. Onze reis was een perfecte afwisseling tussen relaxen en wat ondernemen!"
Tico-reizigers

Shanti Maurice video:

3
3

3 - 5: Zuidkust

Deze dagen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw prachtige kamer, de witte zandstranden, de zwembaden en alle overige faciliteiten. Dagelijks wordt er een yoga les aangeboden en het resort heeft een uitgebreide spa met een zeer breed aanbod aan behandelingen.

Ook culinair gezien zult u niets te kort komen, er zijn meerdere restaurants en barretjes waar u in verschillende sferen formeel of informeel kunt eten.

Ook kunt u de omgeving verkennen tijdens een excursie of met een eigen huurauto. Grand Bassin en/of de theeplantages bij Bois Chéri liggen in de buurt en ook een bezoek aan Black River Gorge National Park, de watervallen, ‘seven colored earth’, het uitzichtspunt op Le Morne Brabant of een bezoek aan de rumfabriek ‘Rhumerie de Chamarel’ zijn aanraders.

Chamarel waterval

6
6

6: Zuidkust - Oostkust

Na het ontbijt checkt u uit en heeft u een transfer naar uw volgende accommodatie gelegen aan de oostkust van Mauritius. De rit geeft u een goede indruk van de groene binnenlanden. Aan het einde van de rit wordt u afgezet bij het Four Seasons at Anahita waar u het tweede deel van uw reis verblijft in een ocean pool villa.

  • ★★★★★ Four Seasons Resort (4n – hp)
7
7

7 - 9: Four Seasons (Oostkust)

Vrije dagen gedurende uw luxe Mauritius reis die u naar eigen inzicht kunt besteden. Het Four Seasons heeft diverse heerlijke zwembaden en stranden, een uitgebreide spa, tennisbanen, meerdere restaurants en golfbanen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van fietsen waardoor u zich makkelijk over de mooie paden van het hotel kunt bewegen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw eigen villa met zwembad en gebruik maken van de overige faciliteiten. Ook is het mogelijk een excursie te boeken en bijvoorbeeld een catamarantocht te maken, een bezoek te brengen aan het plaatsje Flacq of een bezoek te brengen aan de hoofdstad Port Louis of Grand Baie.

Four Seasons - Ocean pool villa

10
10

10: Vertrek

Vandaag heeft u de ochtend en een deel van de middag nog vrij te besteden. In de loop van de middag wordt u opgehaald bij uw hotel en in ca. 45 minuten naar de luchthaven gereden. U checkt in en vliegt met Air France terug naar Parijs waar u overstapt op de Air France vlucht naar Amsterdam. U zult helemaal ontspannen terugkomen van uw luxe Mauritius reis.

11
11

11: Aankomst

Vandaag zult u weer aankomen in Amsterdam waar deze prachtige reis tot een einde komt

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat