Reisprogramma Intiem & kleinschalig: Loggers Lodge

1
1

1: Aankomst in de Loggers Lodge

Uitvalsbasis voor een verblijf in de Loggers Lodge is de stad Lulea, gelegen op ca. 1 uur rijden van Harads. Dagelijks wordt meerdere malen gevlogen op Lulea vanuit Stockholm.

Een vertegenwoordiger van de lodge heet u van harte welkom in Lapland en zal u naar Harads brengen. De komende dagen verblijft u in de Loggers Lodge op basis van volpension, wat wil zeggen dat alle maaltijden (welke voor u persoonlijk worden bereid) zijn inbegrepen.

De rest van de middag (en natuurlijk de avond!) heeft u vrij te besteden. Op het terrein bevindt zich een privé-spa met een sauna waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Buiten is tevens een hottub aanwezig waarin u (met uitzicht op de Arctische hemel) een onvergetelijk bad kunt nemen. Laat u de eigenaren, die op nog geen 150 meter van de lodge wonen, dan ook zeker weten wanneer u er gebruik van wilt maken.


  • ★★★★ Loggers Lodge (3n - volpension) Blank

Hottub

2
2

2 & 3: Lapland

Vrije dagen in deze werkelijk schitterende omgeving.

Er zijn talloze fantastische activiteiten te regelen gedurende deze dagen. Zo kunt u een tocht maken per hondenslee, gaan wandelen met sneeuwschoenen, fietsen door het dikke pak sneeuw met een zgn. 'fatbike', een rit maken met een sneeuwscooter of een bezoek brengen aan een nederzetting van de Sami, de traditionele bevolking van Lapland. In de avonduren speurt u de hemel af op zoek naar het magische noorderlicht. Uiteraard stellen we graag samen met u een prachtig programma samen voor deze vrije dagen.


Excursiemogelijkheden

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf in de Loggers Lodge tot een einde. U wordt weer keurig terug gebracht naar de luchthaven van Lulea van waar u uw reis kunt vervolgen naar bv. Stockholm, of we kunnen natuurlijk transport voor u verzorgen naar een andere locatie in de omgeving.

Erg bijzonder is een overnachting in het gerenommeerde Tree Hotel, eveneens gelegen in de omgeving van Harads. Deze bijzondere accommodatie telt een aantal opmerkelijke accommodaties, stuk voor stuk geïnstalleerd tussen de bomen, variërend in hoogte. U kunt bv. verblijven in een ufo, een vogelnest of een cabine tussen de hoogste boomtoppen.

Mocht u langer willen verblijven in deze schitterende privélodge, dan horen we het natuurlijk graag.

Tree Hotel (Dragonfly)

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat