Reisprogramma Octola Lodge - Lapland's meest exclusieve lodge

1
1

1: Aankomst in de Octola Lodge

U arriveert vandaag op de luchthaven van Rovaniemi in het hart van Fins Lapland en wordt bij het verlaten van de luchthaven van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van de Octola Lodge. In een klein half uurtje wordt u naar de spectaculaire lodge gebracht, welke zich bevindt in een 300 hectare groot privé-reservaat.

U krijgt rustig de tijd om het schitterende onderkomen te verkennen en u te installeren in uw accommodatie. U zal merken dat u zich al snel thuis voelt op deze schitterende locatie. Afhankelijk van het tijdstip van aankomst, kan er vanmiddag al een activiteit voor u worden ingepland. Samen met het personeel van Octola bepaalt u hoe uw programma er vandaag, én morgen uit zal komen te zien.

Uw verblijf is op (semi) all-inclusive basis, wat wil zeggen dat alle maaltijden, geselecteerde dranken en de meeste excursies zijn inbegrepen. Voor sommige excursies (waaronder bv. een tocht per hondenslee, ijsvissen of een helikoptervlucht) dient een toeslag te worden betaald.

  • ★★★★★ Octola Lodge (2n - (semi)all-inclusive) Blank

Bekijk de video


2
2

2: Octola Lodge

Deze dag staat geheel in het teken van de typische winteractiviteiten in Lapland.

Het programma voor deze dagen bepaalt u zelf, samen met het team van professionele gidsen van Octola en wordt geheel samengesteld op basis van uw wensen, voorkeuren en lichaamsconditie. De meeste activiteiten zijn inbegrepen, echter zal u voor bv. een husky-safari of downhill skiën ter plaatse moeten bijbetalen. Informeert u bij uw reisspecialist naar de uitgebreide specificaties.

De chef bereidt dagelijks de heerlijkste maaltijden voor u en uiteraard kan het dagelijkse menu worden aangepast aan uw voorkeuren en evt. diëten en/of allergieën. Laat u verwennen door alle luxe en informeer ons gerust wanneer u (al voor vertrek) hele specifieke wensen heeft voor uw verblijf.

"We zijn afgelopen zaterdag teruggekomen van onze reis en het was echt fantastisch (natuur, mensen, eigenlijk alles)! Wat een super locaties hebben jullie weer uitgezocht. Alles is vlekkeloos verlopen dankzij jullie inspanningen. Zo, nu kunnen we weer gaan nadenken over een volgende trip..."
Brenda en Hans

Sprookjesachtig Lapland

3
3

3: Terugreis naar Rovaniemi

Uiteraard is uw verblijf in de Octola Lodge te verlengen met 1 of meerdere nachten. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Afhankelijk van uw programma en evt. vlucht terug naar Helsinki, wordt u terug gebracht naar de luchthaven van Rovaniemi.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat