Logo bg white

Dubai Mauritius stopover programma

3-daags arrangement Mauritius
Vanaf € 200,00 p.p.
November t/m maart
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Dubai Mauritius stopover programma

Dubai is de hoofdstad van het gelijknamige Emiraat, welke onderdeel is van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Wanneer u met Emirates naar Mauritius vliegt is een tussentop een leuke en prettige optie! Dubai kent prachtige futuristische gebouwen, hypermoderne en luxueuze winkelcentra en hagelwitte stranden. Het hedendaagse Dubai telt ruim 2 miljoen inwoners, afkomstig uit de gehele wereld.

1
1

1: Aankomst in Dubai

Vandaag arriveert u met uw Emirates vlucht op de internationale luchthaven van Dubai. Na aankomst haalt u de ruimbagage op en loopt u naar de aankomsthal waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het lokale agentschap. Een comfortabele transfer brengt u van de luchthaven naar uw hotel. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

  • ★★★ XVA Art Hotel (2n)
  • ★★★★ The Raffles (2n)
  • ★★★★★ The Address Downtown Dubai (2n)
  • ★★★★★ Burj Al Arab (2n)

XVA Art Hotel

2
2

2: Dubai

Deze dag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. U kunt vandaag kennis maken met het oude en het nieuwe Dubai. Bewonder zeker een aantal nieuwbouw projecten met futuristische wolkenkrabbers. Maar breng ook zeker een bezoek aan de 1979 gebouwde Jumeirah moskee. In de oude wijk Bastakia vindt u voormalige koopmanshuizen met de traditionele windtoren en kunt u het in het Al Fahidi fort gelegen Dubai Museum bezoeken. U kunt per ‘abra’ (de traditionele watertaxi) naar de overzijde van Dubai Creek varen voor een bezoek aan de specerijen- en goud souq.

Een aanrader is een boottocht in de avond op een traditionele dhow. Onder het genot van een buffetdiner ziet u de stad vanuit een geheel ander perspectief. Indien gewenst kan Tico ook een stadsexcursie voor u organiseren. Graag informeren wij over de extra kosten.

Dhow boottocht

3
3

3: Vertrek

Vandaag heeft u een transfer terug naar de internationale luchthaven van Dubai, vanuit waar u doorvliegt naar uw volgende bestemming.

Prijsindicatie voor dit Dubai Mauritius arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 200 per persoon (bij deelname van 2 personen en gebaseerd op het toeristenklasse hotel). Tevens is een transfer van en naar het vliegveld inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Dubai en door Mauritius. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen graag de mooist mogelijke reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en mogelijk ook excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat