Logo bg white

Hotels

Alle hotels op een rij.

Op zoek naar het perfecte hotel

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte hotel te vinden.

Zoeken
★★★★+

Yala National Park | Wild Coast Tented Lodge

Met stip één van de mooiste accommodaties van het land: de Wild Coast Tented Lodge. Dit spectaculaire kampement bestaande uit werkelijk schitterende en zeer luxueuze safaritenten ligt direct aan de ruige zuidkust op slechts enkele minuten van Sri Lanka's bekendste nationale park Yala. Vooral voor gezinnen is deze accommodatie perfect.

Lees meer
★★★★★

Hatton | Ceylon Tea Trails

De prachtige 5 bungalows van Ceylon Tea Trails zijn (wat ons betreft!) zonder twijfel Sri Lanka's mooiste accommodaties. Ze zijn gelegen in de hooglanden van Sri Lanka en worden ieder omringd door eindeloze theeplantages. Iedere bungalow kent een eigen karakter, is tot in detail verzorgd en wordt subliem gerund door een team van zeer professionele gastheren en dames.

Lees meer
★★★★

Kalkudah | Karpaha Sands

Sri Lanka's prachtige oostkust kent maar weinig mooie verblijven en Karpaha Sands, een kleinschalig hotel bestaande uit slechts een aantal zeer comfortabele tenten is beslist een pareltje. Verblijf aan het met palmen omzoomde zandstrand en geniet van deze paradijselijke plek.

Lees meer
★★★★★

Anuradhapura | Uga Ulagalla Resort

Met stip de meest exclusieve accommodatie in Sri Lanka's Culturele Driehoek is Uga Ulagalla. Dit schitterende, kleinschalige en zeer luxe resort ligt wat meer afgelegen in de omgeving van Anuradhapura. De uitzichten, variërend van de jungle, de rijstvelden of een meertje, zijn adembenemend.

Lees meer
★★★★+

Sigiriya | Water Garden Sigiriya

Deze absolute favoriet ligt subliem in het hart van de Culturele Driehoek op steenworp afstand van de Rots van Sigiriya. Een verblijf in één van de fantastische en zeer comfortabele villa's temidden van het groen is een zeer aangenaam onderdeel van iedere reis door Sri Lanka.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat