Delen

16 september 2016

De exclusieve Belmond Hotels

Blank
Door: Charissa Martens

Al vele jaren werkt Tico naar grote tevredenheid van onze reizigers samen met Belmond Hotels, Trains & Cruises. Deze gerenommeerde kleine keten van luxe hotels wereldwijd is hét boegbeeld van gastvrijheid en biedt haar gasten op iedere locatie een onvergetelijke ervaring.

Belmond Hotels | een bijzonder verblijf wáár u ook bent

De exclusieve Belmond hotels keten bestaat uit enkele prachtige en zeer exclusieve hotels in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika & Azië. Tico werkt samen met haar unieke accommodaties in Brazilië (Rio de Janeiro en Foz do Iguacu), Peru (Lima, Cuzco & de Heilige Vallei), Cambodja (Siem Reap), Laos (Luang Prabang) & Myanmar (Yangon) waar de Belmond hotels altijd weer een toegevoegde waarde weten te leveren aan de beleving van onze reizigers.

De Belmond Hotels hebben een klassiek karakter en vertegenwoordigen allemaal de cultuur en ambiance van het land waarin ze zijn gelegen. Zo is ieder hotel uniek en draagt een verblijf in de Belmond Hotels absoluut bij aan uw beleving van de reisbestemming.

Blank

Belmond Hotel Copacabana Palace | Rio de Janeiro, Brazilië

Het Copacabana Palace hotel behoort tot Rio’s meest luxueuze en exclusieve 5-sterren hotels. Met haar unieke locatie aan het wereldberoemde Copacabana strand, biedt ze haar gasten een exclusief verblijf op een A-locatie. Al in het jaar 1923 opende ze haar deuren en is sindsdien niet meer weg te denken uit de kustlijn van Rio.

Alle 239 kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u kiezen voor een kamer met uitzicht op zee, of op het bruisende centrum van Copacabana. Het hotel beschikt eveneens over enkele uitstekende restaurants, een gym, een prachtig buitenzwembad en een spa. Tijdens uw verblijf zal het u werkelijk aan niets ontbreken!

Blank

Belmond Hotel Das Cataratas | Iguaçu

Geen enkel hotel bij deze spectaculaire watervallen op de grens met Paraguay en Argentinië is beter gelegen. Het Das Cataratas hotel van Belmond Hotels ligt op een unieke locatie binnen de grenzen van het Iguassu National Park. U loopt vanuit de tuin van het hotel binnen enkele minuten naar de watervallen! Dit geeft u de mogelijkheid om wanneer het park haar deuren sluit en de hordes toeristen terugkeren naar hun verblijfplaats buiten het park, in alle rust dit natuurgeweld te kunnen aanschouwen.

Het hotel is gehuisvest in een oude Portugese koloniale villa. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van haar uitgebreide faciliteiten. Zo is er een mooi buitenzwembad, een uitstekend restaurant, een gym en een tennisbaan. Alle 193 kamers (verdeeld over de categorieën superior, deluxe, junior suites en suites) zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn sfeervol ingericht met mooie Portugees-koloniale accenten. Dit is zonder twijfel één van Tico’s favoriete Belmond Hotels!

Blank

Belmond Hotel Miraflores Park | Lima, Peru

Met haar prachtige locatie direct aan zee in de statige wijk Miraflores, is het Miraflores Park hotel zeer zeker één van onze favoriete hotels in Lima voor luxe reizigers. Het 5-sterren hotel telt slechts 81 suites, allen met spectaculair uitzicht op ófwel de stad, of de zee. Alle kamers zijn recentelijk gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken. Op één van de hoogste verdiepingen bevindt zich een spectaculair buitenzwembad met uitzicht op de oceaan. U vindt hier ook een cocktailbar en restaurant voor een heerlijk hapje en een drankje tijdens de zonsondergang. Het Belmond Miraflores Park Hotel beschikt uiteraard eveneens over een uitstekend restaurant en een sfeervolle bar in de lobby en een spa. Een spectaculair luxe klasse verblijf in Lima!

Blank

Belmond Hotel Monasterio | Cuzco, Peru

In het hart van Cuzco bevindt zich hotel Monasterio, wellicht Belmond Hotel’s meest gerenommeerde hotel in Latijns-Amerika. Hotel Monasterio is gehuisvest in een oud klooster uit het jaar 1592 en de voormalige cellen zijn omgebouwd tot prachtige luxueuze suites. Een verblijf in dit historische pand is dan ook een unieke ervaring en draagt zeer zeker bij aan uw beleving van de koloniale stad Cuzco!

Alle 122 kamers, verdeeld over verschillende categorieën als superior, deluxe, junior suites en suites zijn gelegen rondom de prachtige binnenplaats. Aangezien het pand een monumentenstatus heeft, is er geen zwembad aanwezig. Dit unieke hotel uit de Belmond Hotels keten is spectaculair gedecoreerd met oude kunststukken als schilderijen, beelden en houtsnijwerk. Daarnaast beschikt het over een uitstekend restaurant, een spa en een mooie bar in de lobby.

Blank

Belmond Hotel Palacio Nazarenas | Cuzco, Peru

Door haar iets modernere stijl wellicht nét iets meer Tico’s favoriet dan het ernaast gelegen hotel Monasterio. Waar hotel Monasterio een zéér klassieke en wat zware uitstraling heeft door de dikke, zware muren van het klooster waarin zij is gehuisvest, heeft Palacio Nazarenas een veel luchtigere sfeer en dito inrichting! Met haar lichte kleuren, en slechts 55 zeer ruime en luxueuze suites inclusief persoonlijke butlerservice, biedt Palacio Nazarenas haar gasten dé ultieme luxe ervaring in Cuzco. Het 5-sterren hotel is spectaculair gedecoreerd met lokale kunststukken. Deze exclusieve accommodatie uit de Belmond Hotels keten beschikt eveneens over een prachtige bar, een buitenzwembad, spa en een uitstekend restaurant. Zonder twijfel het béste en meest luxueuze hotel in de stad!

Blank

Belmond Hotel Rio Sagrado | Heilige Vallei, Peru

Het zeer kleinschalige luxueuze Belmond Hotel Rio Sagrado is spectaculair gelegen in de heilige vallei. U kunt hier prima enkele dagen spenderen nadat u Cuzco heeft verlaten en op weg bent naar Machu Picchu. Het hotel is gebouwd uit traditionele en natuurlijke materialen in de stijl van een authentieke Andes nederzetting. Een verblijf in dit schitterende 5-sterren hotel geeft u dan ook een unieke beleving van de bijzondere omgeving waarin u verblijft. Het hotel ligt prachtig aan de Urubamba rivier en telt slechts 23 kamers, verdeeld over 11 suites, 10 kamers en 2 luxe villas. Tijdens uw verblijf in het Belmond Rio Sagrado hotel kunt u genieten van de mooie omgeving, het aangename klimaat in de vallei en natuurlijk de uitgebreide faciliteiten. Zo biedt het hotel een uitstekend restaurant, een prettige bar, een spa en een infinity pool.

Blank

Belmond Hotel La Résidence d’Angkor | Siem Reap, Cambodja

Dit kleinschalige en luxe hotel is prachtig gelegen aan de rivier. Het biedt haar gasten een rustig en comfortabel verblijf nabij de tempels van Angkor. Na een lange dag bij de tempels kunt u heerlijk ontspannen in de mooi aangelegde tuinen, bij het prachtige zwembad of natuurlijk in uw comfortabele suite. Het hotel is gebouwd in de lokale stijl en telt 62 kamers. Alle kamers zijn uitgerust met al het benodigde moderne comfort. Het hotel beschikt over twee uitstekende restaurants, een gezellige bar en een spa waar u zich kunt laten verwennen met een heerlijke behandeling. Siem Reap zelf ligt op steenworp afstand, mocht u in uw vrije uurtjes graag de bedrijvigheid opzoeken.

Blank

Belmond Hotel La Résidence Phou Vao | Luang Prabang, Laos

La Résidence Phou Vao is uniek met haar spectaculaire ligging op een heuvel met prachtige uitzichten tot gevolg. Op nog geen 2 kilometer afstand bevindt zich het centrum van het charmante stadje Luang Prabang. Het restaurant is gerenommeerd vanwege de uitstekende lokale keuken, gemixt met Franse invloeden. Het hotel beschikt over 34 prachtig gedecoreerde suites, een infinity zwembad met panoramisch uitzicht op de omgeving en een heerlijke spa waar u kunt genieten van een uitstekende behandeling. La Résidence Phou Vao is één van de mooiste hotels van de Belmond Hotels keten in Azië.

Blank

Belmond Hotel Governor’s Residence | Yangon, Myanmar

Het Governor’s Residence is een spectaculaire 5-sterren accommodatie in een rustig gedeelte van Yangon. Zoals de naam al doet vermoeden, huist het hotel in de oude woning van de gouverneur, een prachtige oude koloniale villa uit het jaar 1920. Het Belmond Governor’s Residence Hotel is een oase van rust in het chaotische en bruisende Yangon. Het is een aangename tegenhanger van alle grote massale zakenhotels in de stad. Het hotel telt 49 kamers, welke worden omringd door mooi aangelegde tuinen. In het midden bevindt zich een aangenaam zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen. Tevens beschikt het Governor’s Residence over enkele formidabele restaurants, een bar en een uitstekende spa. U zal niets tekort komen tijdens uw verblijf in Yangon!

Blank

Interesse in een verblijf in één van de Belmond Hotels?

Indien u graag in één van deze exclusieve Belmond Hotels zou willen verblijven, dan horen we dit natuurlijk graag. Met alle plezier nemen wij een verblijf in één van deze prachtige hotels voor u op in een mooie rondreis. U kunt een e-mail sturen naar info@tico.nl, telefonisch contact opnemen via 020 – 788 7777 of uiteraard ons offerte-formulier invullen. Wij assisteren u graag!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat