Logo bg white

Under the Northern Lights; IJsland en Groenland cruise

14-daagse rondreis door Arctic
Vanaf € 11.900,00 p.p.
September en oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Under the Northern Lights cruise


Tijdens deze Arctic cruise verkent u de bergachtige fjorden van IJsland en de afgelegen kust van Oost-Groenland. Uw reis begint met een overnachting in de gemoedelijke en moderne stad Reykjavik, hoofdstad van IJsland. Na een ontspannen eerste nacht vindt de inscheping plaats. Aan boord van de Ocean Adventurer verkent u de komende dagen ruige landschappen en ongetemde schoonheid. U zult de Inuit-cultuur ervaren bij Ittoqqortoormiit, eeuwenoude Thule-sites bezoeken die doordrenkt zijn van geschiedenis en zich verwonderen over de majesteit van enorme ijsbergen en spectaculaire bergen. Het is uiteraard afhankelijk van van de weersomstandigheden, maar hopelijk kunt u tijdens de cruise tevens genieten van het spectaculaire noorderlicht!


De cruise wordt uitgevoerd door poolspecialist Quark Expeditions en vindt plaats aan boord van de Ocean Adventurer: een charmant schip wat plaats biedt aan maximaal 128 passagiers. De service en kwaliteit aan boord is bijzonder hoog en dit is terug te zien in de maaltijden, faciliteiten en de interessante lezingen die aan boord worden gegeven. De staff en het expeditie team zal er alles aan doen u de mooiste excursies te laten maken en mooiste landschappen te laten zien.

Vertrekken en prijsindicaties voor de Under the Northern Lights cruise:


Deze IJsland en Groenland cruise wordt aangeboden door onze partner en poolspecialist Quark Expeditions. De reis wordt uitgevoerd aan boord van de Ocean Adventurer.Onderstaand vindt u alle vertrekken en een indicaties van de prijzen.


Cruisedata en prijzen voor 2023 & 2024:

  • 8 - 21 september 2023 (14 dagen) aan boord van de Ocean Adventurer
  • 20 september - 3 oktober 2023 (14 dagen) aan boord van de Ocean Adventurer
  • 20 september - 3 oktober 2024 (14 dagen) aan boord van de Ocean Adventurer


Let op: er zijn zeer regelmatig mooie kortingen van toepassing! Deze prachtige kortingen zijn nog niet verwerkt in onderstaande tarieven. Neemt u contact met ons op voor een offerte met prijsopgave?

23_24_Under_The_Northern

Wij zien uw interesse in een van de Arctic cruises tegemoet? Wij controleren hierna graag de beschikbaarheid van de gewenste cruise en informeren u over eventuele kortingen die van toepassing zijn.

Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Arctic

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Ons ervaren team is expert in het verzorgen van exclusieve reizen op maat. Wij hebben de schoonheid van de Arctic en de service van Quark Expeditions zelf ervaren en kennen de verschillende schepen. Wij helpen u dan ook deskundig en vol enthousiasme met het verzorgen van deze unieke reis. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Deskundig aanspreekpunt

Wij werken samen met de beste expeditiecruise partners en zijn van begin tot eind van de reis uw aanspreekpunt. Daardoor boekt u gemakkelijk en veilig en met SGR en Calamiteitenfonds garantie.

Genieten tijdens de reis

U ontvangt van ons alle reisinformatie en aanvullende documenten waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op de cruise. U hoeft niets anders te doen dan te genieten van deze unieke bestemming en schitterende ervaringen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat