Logo bg white

Yasawa eilanden

7-daags arrangement Fiji
Vanaf € 1.425,00 p.p.
Mei t/m oktober
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Ontspannen & duiken op de Yasawa eilanden

De Yasawa’s liggen ten noordwesten van Viti Levu, het hoofdeiland van Fiji in de Stille Oceaan. De eilandengroep is vernoemd naar het grootste eiland Yasawa en bestaat uit ongeveer 30 kleine eilandjes. De vulkanische grond zorgt voor een zeer gevarieerd landschap. Van regenwoud en parelwitte stranden, tot steile bergen met grillige rotsformaties. Door de ongereptheid van de natuur, waant u zich in een waar paradijs. Vooral wanneer u verblijft in het Yasawa Island Spa & Resort bevindt u zich op een van de meest afgelegen en onaangetaste eilandjes in Fiji. Ook wanneer u kiest voor een van de andere accommodaties, voelt het gegarandeerd alsof u in een paradijs terecht bent gekomen.

Nacula Island is naast Yasawa Island één van de andere eilanden waar u op kunt verblijven. Een groot deel van de Yasawa-eilanden is namelijk volledig onbewoond. Nacula Island is de thuisbasis van het Blue Lagoon Resort, welke een perfecte uitvalsbasis is voor het maken van prachtige duiktripen. Van mei t/m oktober kunt u in de riffen van Fiji namelijk de fascinerende mantarog spotten; een fantastische ervaring voor iedere duikliefhebber.

Een reis naar de Yasawa's op Fiji is een prachtige afsluiter van een reis naar Australië en/of Nieuw-Zeeland.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Nadi

Vandaag arriveert u op het vliegveld van Nadi, Fiji. Op de luchthaven staat een transfer van onze lokale agentschap voor u klaar om u naar uw hotel te brengen, welke gelegen is op ongeveer 30 minuten rijden vanaf het vliegveld. Wanneer u kiest voor het luxe klasse verblijf, houdt u er dan rekening mee dat u vanaf het vliegveld ca. 2,5 uur onderweg bent. Bij een verblijf in het Nanuku Resort is volpension inbegrepen.

De rest van de dag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden.

  • ★★★+ DoubleTree by Hilton Hotel (2n)
  • ★★★★ Hilton Fiji Beach Resort (2n)
  • ★★★★★ Nanuku Auberge Resort (2n)

Nanuku Auberge Resort

2
2

2: Viti Levu

Vrije dag geheel naar eigen inzicht te besteden. U spendeert deze dag op het hoofdeiland ‘Viti Levu’, tevens het grootste eiland van Fiji. U kunt een bezoek brengen aan de bekende hotsprings en mudpools van Sabeto, of een bezoek brengen aan ‘the Garden of the Sleeping Giant’. Deze botanische landschappen staan vol met orchideeën en andere planten die van oorsprong in Fiji groeien. Houdt u meer van cultuur, dan is de ‘Sri Siva Subramaniya’ tempel zeker een bezoek waard. Deze tempel is de grootste Hindoe tempel op het zuidelijk halfrond. Uiteraard kunt u ook heerlijk genieten aan de prachtige stranden bij uw verblijf.

3
3

3: Nadi - Nacula / Yasawa Island

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw verblijf voor de transfer terug naar de luchthaven van Nadi. Per klein vliegtuigje wordt u in ca. 30 minuten naar het eiland Nacula gevlogen. Nacula is een van de grotere eilanden van de Yasawa’s. De vlucht over de riffen van Fiji is buitengewoon mooi, waardoor dit zeker een aanrader is.

Indien u kiest voor een verblijf in het Yasawa Island Spa & Resort dan verblijft u op het gelijknamige eiland Yasawa op basis van volpension. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

  • ★★★ Blue lagoon resort (4n)
  • ★★★★ Yasawa Island Resort (4n – vp)
4
4

4-6: Yasawa Island

Vrije dagen geheel naar eigen inzicht te besteden. U kunt heerlijk relaxen en genieten van de prachtige stranden en de helderblauwe zee. Voor de duikliefhebbers zijn de Yasawa eilanden geweldig. Professionele instructeurs kunnen u meenemen naar verschillende plekken waar u prachtig kunt duiken. Van mei tot oktober kunt u zwemmen met de welbekende mantarog en duiken met verschillende haai soorten. De riffen van Fiji zullen u positief verrassen. De reisspecialisten van Tico informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

7
7

7: Vertrek

Vandaag komt uw tropische verblijf op Fiji ten einde. Per klein vliegtuigje vliegt u in ca. 30 minuten weer terug naar Nadi. Hier komt dit arrangement tot een einde.

Prijsindicatie van een verblijf op de Yasawa eilanden

Voor een 7-daags verblijf op de Yasawa eilanden dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.425 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn alle hotelovernachtingen inclusief ontbijt en transfers inbegrepen. Vliegtickets naar Fiji zijn niet inbegrepen.

Dit arrangement naar Fiji is prachtig te combineren met een reis naar Nieuw-Zeeland en/of Australië.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Fiji

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico assisteren u graag met de planning van uw Fiji vakantie.Wij hebben al vele jaren ervaring met het samenstellen van prachtige reizen naar Oceanië. Fiji is de perfecte afsluiter van een bijzondere reis naar Australië & Nieuw-Zeeland.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Fiji vakantie op maat

Samen met u selecteren we de beste locatie voor uw Fiji vakantie. U bepaalt zelf hoe lang u er wilt spenderen en waar u wenst te verblijven.

Genieten

Het enige wat u nog hoeft te doen is te genieten van uw heerlijke verblijf op Fiji. Geniet van de heerlijke stranden en de goede faciliteiten van uw accommodatie.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat