Reisprogramma Yacutinga Lodge, Iguazú

1
1

1: Puerto Iguazú – Yacutinga Lodge

Vandaag start uw bijzondere 3-daagse arrangement naar de jungle rondom de Iguazú watervallen. U vertrekt in de vroege middag vanaf het verzamelpunt Raíces Argentinas om 14:00 uur richting de Yacutinga Lodge. U passeert kleine dorpjes en yerba mate plantages, een belangrijk product van deze regio. Bij aankomst heeft u een introductie waarbij u uitleg krijgt van de gidsen over de omgeving en de activiteiten van Yacutinga Lodge. U verblijft de komende dagen op basis van volpension en alle beschreven excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★ Yacutinga Lodge (2n)
2
2

2: Yacutinga Lodge

‘s Ochtends maakt u per kajak een prachtige tocht over de rivier San Francisco door het Nationale Reservaat. Gedurende deze ca. 3 uur durende tocht kunt u de zeer diverse flora en fauna observeren.

Na de lunch heeft u enkele uren vrije tijd om te genieten van de faciliteiten van de lodge. De lodge beschikt over een zwembad, een observatie toren, hangende wandelbruggen, wandelpaden en een bezoekerscentrum. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan een begeleide avondwandeling.

Een impressie van de Yacutinga Lodge

3
3

3: Yacutinga – Puerto Iguazú

De ochtend heeft u vrij te besteden om de omgeving van de lodge verder te verkennen. Aan het einde van de ochtend is er een transfer terug naar Puerto Iguazú (Raíces Argentinas), waar u rond 13:00 uur zult aankomen.

De rest van de reis kunt u naar eigen inzicht besteden. U kunt uw reis natuurlijk verlengen bij de watervallen van Iguazú!

De watervallen van Iguazú

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat