Reisprogramma Wa Ale Resort in de Mergui Archipel

1
1

1: Aankomst Wa Ale Resort

Bij aankomst op de luchthaven (Ranong in Thailand of Kawthaung in Myanmar) wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de accommodatie welke u naar de pier brengt. Hier stapt u aan boord van een speedboot en wordt u in ca. 1 uur en 40 minuten naar het afgelegen maar spectaculaire Wa Ale Resort gevaren. Bij aankomst wordt u welkom geheten door het uitermate vriendelijke personeel: welkom in Zuid-Myanmar!

De rest van de dag heeft u vrij te besteden. De komende dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving en de faciliteiten die deze accommodatie te bieden heeft. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden en geselecteerde drankjes inbegrepen.

  • ★★★★ Wa Ale Resort (3n)

Uw comfortabele tent

2
2

2 & 3: De Mergui Archipel

Vrije dagen in dit ongerepte gebied. U kunt heerlijk ontspannen bij uw tent of op het strand. Het eiland biedt een breed scala aan bezienswaardigheden en activiteiten. Zo kunt u wandelen door de tropische bossen en geweldig duiken bij de riffen in de archipel. U kunt kajakken door de mangroves of snorkelen vanaf het strand. In de omgeving leven dieren zoals gibbons, makaken, neushoornvogels, ijsvogels en de witbuikzeearend. Onderwater spot u met een beetje geluk walvishaaien, dolfijnen en reuzenmanta's.

Het eiland heeft twee grote zandstranden waar u een mooie wandeling over kunt maken. Turtle Beach is het strand waar het resort zich aan bevindt en is een beschermd broedgebied voor zeeschildpadden. Het tweede strand is Honeymoon Beach, waar u heerlijk kunt picknicken en kunt zwemmen in het kalme water. Informeer bij de accommodatie naar alle mogelijkheden.

Video Wa Ale Resort

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt uw verblijf in het Wa Ale Resort in de Mergui Archipel tot een einde. U wordt per speedboot teruggevaren naar het vaste land waar u uw reis door Myanmar of Thailand vervolgt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat