Logo bg white

Uitgebreide kennismaking met Vietnam

25-daagse rondreis door Vietnam
Vanaf € 4.865,00 p.p.
December t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Bijzondere vakantie Vietnam!

Deze vakantie Vietnam start in de metropool Ho Chi Minh City, een afspiegeling van het hedendaagse Vietnam. Bij een bezoek aan het zuiden mag een tocht naar de Mekongdelta uiteraard niet ontbreken. U bezoekt de drijvende markt bij Can Tho en maakt kennis met één van de meest vruchtbare gebieden ter wereld!

Vanaf hier reist u steeds verder in noordelijke richting met als volgende bestemmingen het kustplaatsje Mui Ne, bekend om haar grote zandduinen, het bergdorpje Da Lat, de toeristische kustplaats Nha Trang en het ongerepte kustplaatsje Quy Nhon. Uiteraard mag ook een bezoek aan de gezellige lampionnenstad Hoi An niet aan deze reis ontbreken.

Via de keizerlijke stad Hué reist u verder over land naar het Phong Nha National Park, bekend vanwege haar prachtige en grote grotten. Dan is het tijd voor uw enige binnenlandse vlucht naar Hanoi en sluit u deze heerlijke vakantie Vietnam af aan boord van een prachtig schip waarmee u door het sprookjesachtige Halong Bay vaart.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze Vietnam vakantie!

Bent u meer op zoek naar een reis langs enkel de hoogtepunten van Vietnam? Bekijk dan onze Vietnam Delight reis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Vietnam

Uw vakantie Vietnam gaat vandaag van start! Vanavond vertrekt u vanaf Schiphol met een KLM vlucht (economy class) naar de Zuid-Vietnamese metropool Saigon (officiële naam van de stad is Ho Chi Minh City). U dient over te stappen in Kuala Lumpur en arriveert aan het begin van de avond in Vietnam.

2
2

2: Aankomst Ho Chi Minh City

Aan het begin van de avond arriveert u op de internationale luchthaven van Saigon. Bij aankomst ondergaat u de grensformaliteiten met het visum dat u zelf voor vertrek heeft aangevraagd. Bij het verlaten van de luchthaven wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van onze lokale partner, welkom in Vietnam! U heeft een transfer naar uw accommodatie. De rest van de avond heeft u vrij te besteden en kunt u bijkomen van de reis.

 • ★★★ Silverland Yen Hotel (3n)
 • ★★★★ Hotel des Arts (3n)
3
3

3: Vespa excursie Saigon

Vanochtend brengt u een bezoek aan enkele van Saigon’s belangrijkste bezienswaardigheden, echter niet per auto, maar achterop een Vespa! Dit vervoersmiddel is de laatste jaren hét gezicht geworden van deze drukke stad.

U stapt achterop een Vespa en start de dag in het Tao Dan Park. Hierna rijdt u naar het Thich Quang Duc’s monument en de Ho Thi Ky bloemenmarkt. Vietnamezen kennen een bijzondere begrafeniscultuur en u bezoekt één van de zogenaamde ‘funeral homes’. Hier leert u meer over deze diepgewortelde traditie. U rijdt door China town en stopt bij een Chinese medicijnenwinkel waar u meer te weten komt over het Chinese medicijn. Vervolgens reist via District 2 naar District 1 waar zich enkele grote bezienswaardigheden van de stad bevinden. In dit historische gedeelte van de stad zijn de oude Franse koloniale invloeden nog altijd goed zichtbaar. U bezoekt het oude postkantoor, de 19e eeuwse Notre Dame kathedraal en het stadhuis (van buiten), de voormalige ambtswoning van de president van het voormalige Zuid Vietnam. U eindigt deze excursie bij het Opera House. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

4
4

4: Saigon – Mekongdelta

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prachtige tocht zuidwaarts naar Can Tho, gelegen in het vruchtbaarste gedeelte van Vietnam, de Mekongdelta. Het is tevens het meest welvarende en meest dichtbevolkte deel van Vietnam. Zodra u Saigon verlaat, verandert het landschap drastisch; het is een labyrint van rivieren en kanaaltjes. Na ca. 2 uur stapt u bij het plaatsje Ben Tre aan boord van een sampan (een kleine gemotoriseerde houten boot) welke u door diverse kanalen vaart. Onderweg stopt u om wandelingen te maken langs de verschillende lokale werkplaatsen. Gedurende deze wandelingen krijgt u een goede indruk van het leven van de lokale bevolking. Zo ziet u hoe rijstpapier wordt gemaakt, bezoekt u een kokosnoten plantage, en een bijentuin. Na een bezoek aan deze werkplaatsen, staan er fietsen voor u klaar waarmee u een fietstocht maakt door de omgeving. Na de tocht stapt u aan boord van een roeibootje waarmee u over een schaduwrijk kanaal vaart naar uw lunchplek.

U luncht vanmiddag in een restaurant met uitzicht op de rivier. Na de lunch stapt u weer aan boord en wordt u naar de pier gevaren vanwaar u een ca. 3 uur durende transfer heeft naar Can Tho en wordt afgezet bij uw hotel

 • ★★★ Nam Bo Boutique Hotel (1n)
 • ★★★★ Victoria Can Tho Resort (1n)

Video Victoria Can Tho

5
5

5: Can Tho – Ho Chi Minh City

‘s Ochtends staat er een bezoek aan de bekende drijvende markt van Cai Rang op het programma. Al varend leert u meer over de geschiedenis van de markt en het leven op de Mekong. Het is een kleurrijk tafereel! U bezoekt een traditioneel noedelhuisje waar verse noedels worden gemaakt. In de loop van de ochtend reist u terug naar Saigon.

Aan het einde van de middag staat er een leuke excursie op het avondprogramma. U stapt achter op een brommer waarmee u vanavond door de stad wordt gereden. De brommer is in Azië het meest gebruikte vervoersmiddel en uw chauffeur weet dan ook probleemloos door het verkeer te rijden. Onderweg stopt u op verschillende plekken om heerlijke Vietnamese snacks te proeven. Na een aantal snacks te hebben genuttigd, wandelt u door de stad waarbij u op plaatsen komt die niet veel door toeristen wordt aangedaan. Hier ziet u het échte leven van Saigon. Aan het einde van de excursie wordt u getrakteerd op nog een aantal heerlijke gerechten en een heerlijk Vietnamees drankje.

 • ★★★ Silverland Yen Hotel (1n)
 • ★★★★ Hotel des Arts (1n)

Vietnamese snacks

6
6

6: Ho Chi Minh City – Phan Tiet (Mui Ne)

U wordt opgehaald bij uw hotel voor de transfer van ca. 6 uur richting Phan Thiet in de buurt van Mui Ne, een kleine badplaats. Mui Ne staat beend om haar lange en parelwitte zandstrand omzoomd met kokospalmen. U komt hier de komende dagen even helemaal tot rust.

 • ★★★+ Cham Villas (2n)
 • ★★★★ Anantara Mui Ne Resort & Spa (2n)

Anantara Mui Ne Resort

7
7

7: Mui Ne

Vrije dag in de omgeving van Mui Ne. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van de mooie stranden. Ook kunt u het centrum van Phan Thiet bezoeken met haar gezellige haven. Een andere optie is een bezoek aan de Thap Poshaknu Cham torens, gelegen vlakbij Phan Thiet. Mui Ne is bekend vanwege de prachtige zandduinen. U kunt dan ook een avontuurlijke excursie maken per 4WD door deze magnifieke duinen. Informeert u bij uw hotelreceptie naar de mogelijkheden.

8
8

8: Mui Ne – Dalat

Vandaag vervolgt u uw vakantie Vietnam naar het hoger gelegen bergdorp Da Lat, gelegen in de binnenlanden van Vietnam. De reistijd bedraagt ca. 6 uur. U reist vandaag via Di Ling en bezoekt onderweg de Dambri waterval, een van de meest bekende watervallen in de Lam Dong provincie. Bij aankomst in Da Lat wordt u afgezet bij uw accommodatie.

 • ★★★+ Ana Mandara Villas Dalat (2n)
9
9

9: Dalat

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt op eigen gelegenheid de omgeving en het stadje verkennen. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Crazy House, of het oude treinstation in Frans koloniale stijl.

Uiteraard kan Tico vandaag ook een excursie voor u verzorgen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

10
10

10: Dalat – Nha Trang

Vandaag reist u in ca. 3 uur verder naar de kustplaats Nha Trang. Na aankomst heeft u de middag vrij te besteden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Po Nagar Cham torens, Hon Chong Rocks en de Cho Dam markt, of gewoon heerlijk ontspannen op het strand.

 • ★★★+ Novotel Nha Trang (1n)


Bent u op zoek naar een exclusieve ervaring? Dan is een verblijf in het luxe Six Senses Ninh Vanh Bay aan te raden!

11
11

11: Nha Trang – Quy Nhon

U vervolgt uw tocht langs de adembenemende kust langs slaperige vissersdorpjes naar Vietnam ’s tweede belangrijke havenstad: Quy Nhon (totale afstand vandaag: ca. 230 kilometer). De stad staat bekend om haar uitstekende visgerechten en daar kunt u de komende dagen dan ook heerlijk van genieten. Quy Nhon is nog zeer ongerept en er zijn dan ook weinig toeristen die dit plaatsje bezoeken. Bij aankomst wordt u afgezet bij uw accommodatie.

 • ★★★+ AVANI Quy Nhon (2n)
12
12

12: Quy Nhon

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van uw heerijke accommodatie, gelegen aan het strand. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te gaan vissen op zee. Uw accommodatie organiseert dagelijks een aanbod aan activiteiten, informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en tarieven.

"Dit jaar met Tico naar Vietnam. We hebben wederom een super vakantie gehad. Alles prima geregeld, transfers op tijd en overal met gids (chique hoor), in alle hotels welkom ontvangen. Overall zat de reis voor ons prima in elkaar. Bij deze dus hartelijk dank voor een perfect georganiseerde reis. Tijd om weer wat nieuwe plannen te maken!"
Sander & Jaco

Verse vis!

13
13

13: Quy Nhon – My Lai – Hoi An

Na een vroeg ontbijt start vandaag de lange maar zeer indrukwekkende tocht langs de kustlijn van de Golf van Tolkin naar de bijzondere historische stad Hoi An. Vanaf de diverse passen heeft u steeds weer een spectaculair uitzicht op de zee en de vele zandbanken voor de kust.

Onderweg stopt u in My Lai waar op 16 maart 1968 een afschuwelijk drama plaatsvond. Tijdens de Vietnamoorlog werd hier een heel dorp uitgemoord door Amerikaanse soldaten daar men dacht dat zich een groep Vietcong strijders verscholen hield in het dorp. Vrouwen, ouderen en kinderen werden niet gespaard. In My Lai bezoekt u het museum waar u meer te weten komt over deze verschrikkelijke gebeurtenis. Tevens bezoekt u het monument. Na een bezoek aan deze indrukwekkende plaats, vervolgt u uw reis verder naar de gezellige toeristenstad Hoi An. Afhankelijk van de lengte van uw bezoek onderweg, arriveert u in de loop van de middag in Hoi An waar u wordt afgezet bij uw centraal gelegen hotel.

 • ★★★ Little Hoi An Boutique Hotel (3n)
 • ★★★★ Anantara Hoi An (3n)

Anantara Hoi An

14
14

14: Hoi An wandelexcursie

De ochtend heeft u vrij te besteden en kun u heerlijk ontspannen bij uw prachtige accommodatie.

In de middag staat er een leuke wandeling onder begeleiding van een gids door Hoi An op het programma. Geniet van de prachtige architectuur van zowel de Frans koloniale herenhuizen als de Chinese en Japanse bouwwerken. U brengt een bezoek aan de Japanse brug, het pottenbakmuseum, het 200 jaar oude Tan Ky huis, de Chua Ong pagode en de lokale markt. Onderweg mag u een aantal heerlijke lokale lekkernijen proeven zoals Banh Trang Kep, kokos pannenkoeken en meer! U krijgt vanmiddag tevens de gelegenheid om een eigen Vietnamees masker te beschilderen welke u uiteraard als een souvenir mee terug naar huis kunt nemen. Aan het einde van de middag wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

15
15

15: Een ochtend als een local

Vanochtend wordt u bij uw accommodatie opgehaald en stapt u op de fiets voor een interactieve en leerzame ochtend. U verlaat de drukke stad en fietst richting het platteland, waar u een groenten boerderij bezoekt. U helpt de boeren met hun dagelijkse werkzaamheden en leert veel over de lokale manier van werken. Vervolgens stapt u weer op de fiets en rijdt u verder naar een vissersdorpje. Hier ontmoet u een lokale familie die leeft van de visserij. Ook hier komt u meer te weten over de lokale manier van leven en werken. Bij het verlaten van het dorpje stapt u aan boord van een bootje dat naar de riviermond vaart. U ontmoet hier een aantal lokale vissers die u zullen leren hoe u op de traditionele Vietnamese manier met een groot net kunt vissen. U zult tevens leren hoe u de bekende bamboemanden kunt vlechten en neemt deel aan een spannende mandenrace.

Vervolgens stapt u weer op uw fiets en rijdt u naar een dorpje waar veel rijst wordt verbouwd. U krijgt hier een uitleg over het proces van de rijstteelt en leert hoe u de smakelijke rijstkoekjes kunt maken. Vervolgens krijgt u een heerlijke lokale lunch voorgeschoteld. Na de lunch wordt u teruggebracht naar uw accommodatie en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.

Lokale vissers

16
16

16: Hoi An – Danang – Hue

Vandaag staat een lange maar prachtige rit naar de keizerlijke stad Hue op het programma, een rit langs de kust via Danang. Alvorens u Danang bereikt voor een bezoek aan het Cham museum waar u bijzondere overblijfselen van het hindoeïstische Champa koninkrijk kunt bewonderen, stopt u nog bij de Marble Mountains. In de middag doorreis naar Hué via Vietnam’s hoogste pas: de Hai Van pass, wat letterlijk ‘Zee Wolk’ betekent. Het landschap onderweg is adembenemend. In Hué wordt u afgezet bij uw hotel.

In de avond staat er een smakelijke excursie op het programma! U wordt per cyclo rond de stad gereden. Als eerste bezoekt u een charmante bar waar u een welkomstdrankje en wat snacks te proeven krijgt. Uw gids zal u een basis introductie geven in de Vietnamese keuken. Vervolgens wordt u naar een restaurant gegeten waar enkel vegetarische gerechten worden geserveerd, hier leert u meer over de boeddhistische tradities die u in de lokale keuken terug kunt vinden. Per cyclo wordt u verder van het toeristische hart gereden en zier u het échte Hué aan u voorbij trekken. In dit gedeelte van Hué zijn veel eetstalletjes te vinden en u krijgt hier de gelegenheid om een aantal heerlijke gerechten te proberen. Nadat u genoeg heeft gegeten, wordt u weer terug naar uw accommodatie gereden.

 • ★★★+ Pilgrimage Village (2n)

Cyclo's (fietstaxi's) in Hué

17
17

17: Fietsexcursie Hué & omgeving

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een bijzondere fietsexcursie (ca. 29 km.) onder begeleiding van een gids waarbij u kennismaakt met het leven op het platteland. Allereerst fietst u langs rijstvelden naar het dorpje Thanh Toan waar u de lokale markt bezoekt. Tevens bezoekt u hier de Thanh Toan brug bekend om haar unieke architectuur. Vlakbij de brug bevindt zich een klein museum waar u meer leert over het dagelijkse leven van de mensen op het platteland. Vervolgens fietst u langs het Nhu Y kanaal verder naar het stadhuis van Chiet Bi en het huis waar Ho Chi Min ooit heeft gewoond. U fietst verder naar het dorpje Thanh Tien dat bekendstaat om de vele papierenbloemen die hier worden gemaakt.

Aan het begin van de middag fietst u terug naar Hué bezoekt u de Verboden Stad alvorens u wordt teruggebracht naar uw accommodatie.

18
18

18: Hué - Phong Nha National Park

Na het ontbijt wordt u opgewacht voor de ca. 4-5 uur durende transfer naar het prachtige Phong Nha National Park, bekend om de vele grotten. U heeft de middag vrij te besteden en kunt op eigen gelegenheid de omgeving alvast verkennen. Informeert u bij uw accommodatie naar de mogelijkheden.


 • ★★★ Victory Road Villas (2n)

Victory Road Villas

19
19

19: De grotten van Phong Nha

Vanochtend wordt u na het ontbijt opgehaald voor een verkenningstocht door een deel van het park. Allereerst staat de Thien Duong (betekent het paradijs) grot op het programma, dit is de grootste droge grot van Zuidoost-Azië! Ondanks het grote formaat, werd de grot pas in 2005 ontdekt en pas in 2010 in kaart gebracht. De Paradise grot bestaat uit een tunnel van meer dan 4 kilometer. In de grot zijn enorme kegels van wel 60 meter te bewonderen.

Na dit bezoek luncht u in een lokaal restaurant. Vervolgens staat er een bezoek aan de Phong Nha grot op het programma, gelegen op zo’n 50 kilometer buiten de stad. U gaat aan boord van een boot waarmee u naar de grot wordt gevaren. Al varend en wandelend bezoekt u de prachtige grot, bekend om rotsformaties met namen als de ‘Leeuw’ en de ‘Boeddha’. Aan het einde van de middag keert u terug bij uw accommodatie.

20
20

20: Phong Nha – Hanoi

De ochtend en de middag heeft u nog vrij te besteden. U kunt vandaag bijvoorbeeld een fiets huren, en er op eigen gelegenheid op uittrekken om de omgeving te verkennen. Fietst u bijvoorbeeld naar Bong Lai Valley, een authentiek Vietnamese vallei met boerderijen en kleine dorpjes. Indien u liever op avontuur gaat dan kunt u diverse wandelingen door de jungle maken, in combinatie met een verkoelende duik in het water. De accommodatie biedt verschillende mogelijkheden aan. U kunt er ook voor kiezen om achterop een motor de omgeving te bewonderen.

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Dong Hoi gereden. Hier checkt u in op uw binnenlandse vlucht naar Hanoi. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld naar uw aangename hotel. U verblijft net buiten/in het bruisende oude stadskwartier.

 • ★★★ Essence Hotel (2n)
 • ★★★★ Hotel de l’Opera (2n)

Hotel de l'Opera

21
21

21: Stadsexcursie Hanoi

Vandaag staat er een uitgebreide stadsexcursie onder begeleiding van een lokale gids door Hanoi op het programma. U zult vandaag verschillende Vietnamese specialiteiten proeven en het is dan ook aan te raden om het ontbijt in het hotel over te slaan. Als eerste brengt u samen met uw gids een bezoek aan het Hoan Kiem meer waar u een wandeling maakt en het lokale leven observeert. Het is een traditie in Vietnam om vroeg op te staan en de dag te beginnen met wat beweging. Na een bezoek aan de Ngoc Son tempel, gelegen in het midden van het meer, is het tijd voor een typisch Vietnamees bakje koffie en heerlijke Vietnamese snacks. Hierna wandelt u door het oude stadskwartier waar u Franse architectuur terug kunt vinden in de Vietnamese gebouwen. Aan het einde van de ochtend bezoekt u het Huu Tiep meer, beter bekend als het B-52 meer waar een oud B-52 bom wrak in het meer ligt.

Na de lunch bezoekt u de Tempel der Literatuur en als afsluiter bezoekt u een deel van het treinspoor in Hanoi. Het is erg speciaal om te zien hoe het spoor soms maar enkele meters verwijderd is van de ingang van huizen! U sluit de dag af onder het genot van een heerlijk Vietnamees biertje.

Tempel der Literatuur

22
22

22: Hanoi – Halong Bay

Vanochtend na het ontbijt heeft u een transfer van ca. 3 uur naar het sprookjesachtige Halong Bay. U checkt in bij de cruisemaatschappij en rond het middaguur gaat u aan boord van een goed verzorgde jonk waarmee u de komende dagen door de schitterende Halong Bay vaart. U verblijft aan boord op basis van volpension in een kajuit met eigen sanitair.

Direct na afvaart krijgt u een smakelijke lunch geserveerd terwijl u door de baai vaart langs diverse eilanden, lagunes en grotten naar het rustigere gedeelte Bai Tu Long. Indien het weer het toelaat, kunt u zwemmen en kajakken langs de mysterieuze kalkstenen rotsformaties. ’s Avonds diner en overnachting aan boord in Bai Tu Long.

 • ★★★+ Dragon Legend Cruise (2n)
 • ★★★★ Paradise Luxury Cruise (2n)

Video Paradise Luxury cruise

23
23

23: Bai Tu Long

Staat u vanochtend vroeg op dan kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst over de baai. U ontbijt aan boord terwijl het schip naar het vissersdorpje Vung Vieng vaart. Eenmaal aangekomen stapt u in een roeibootje en wordt u door het dorpje gevaren. Het is indrukwekkend om te zien hoe de mensen hier op het water leven. Indien gewenst, kunt u hierna ook een bezoek brengen aan de Thien Canh Son grot. U luncht aan boord terwijl de boot naar het Hai Quan gebied vaart. Hier kunt u de omgeving per kajak verkennen. De boot gaat vanavond weer voor anker in Bai Tu Long en u overnacht en dineert aan boord van de Dragon Legend of de Paradise Luxury.

24
24

24: Vertrek

Ook vanochtend kunt u nog genieten van een mooie zonsopkomst over de baai. Na het ontbijt kunt u nog heerlijk ontspannen aan boord terwijl het schip door Bai Tu Long naar de haven vaart. Hier wordt u opgewacht door uw chauffeur en gids voor ca. 3 uur durende transfer naar de luchthaven van Hanoi. U checkt in op uw KLM vlucht terug naar Amsterdam. U dient over te stappen in Parijs en arriveert de volgende ochtend op luchthaven Schiphol.


25
25

25: Aankomst

's Ochtends aankomst op luchthaven Schiphol. Einde van uw Vietnam vakantie over land.

Prijsindicatie voor deze Vietnam vakantie

Voor deze 25-daagse Vietnam vakantie geldt een indicatie reissom van €4.865 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in 3-sterren accommodaties. Voor verblijf in 4-sterren accommodaties geldt een indicatie reissom van €5.675 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vermelde vluchten (in economy class) en zijn gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze Vietnam vakantie is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.

Neem contact op met één van onze specialisten voor een passend voorstel!


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Een interessante toevoeging aan uw Vietnam vakantie

Heeft u de tijd? Dan is het zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan het geweldige noorden van Vietnam. Gedurende uw reis, rijdt u door de hooglanden langs magnifieke bergtoppen en oogverblindende valleien met prachtige rijstterrassen. U verblijft in uniek gelegen accommodaties, vaak met uitzicht op de oogverblindende omliggende omgeving.

Uniek arrangement
10 dagen
Vanaf € 1.315,– p.p.
November t/m maart

Vietnam arrangement | Authentiek Noord-Vietnam

In tegenstelling tot het drukkere zuiden heeft het noorden van Vietnam nog een aantal prachtige ongerepte plekken gelegen tussen de prachtige bergen en rijstvelden. U reist u tijdens dit arrangement af naar Ninh Binh, Mai Chau en de prachtige Topas Eco Lodge gelegen in de omgeving van Sapa.

Lees meer

Waarom met Tico op Vietnam vakantie?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door het veelzijdige Vietnam. Zij kennen de bestemmingen uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloost de voor u ideale Vietnam vakantie samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat