Logo bg white

Uruguay reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Uruguay reizen en/of arrangementen.

Zoeken
7 dagen
Vanaf € 990,– p.p.
November t/m maart

Uruguay reis | Estancias en wijn

Deze culinaire Uruguay reis ‘Estancias en wijn’ biedt een ontspannen afsluiting van uw reis door bijvoorbeeld Argentinië en laat u kennismaken met het koloniale stadje Colonia del Sacramento, de wijnvelden van Carmelo en het plattelandsleven op een echte Uruguayaanse estancia!

Lees meer
9 dagen
Vanaf € 1.290,– p.p.
November t/m maart

Uruguay reis | Natuurlijk Uruguay

Tijdens deze Uruguay rondreis rijdt u in 9 dagen vanuit Colonia del Sacramento via Montevideo naar een mooie estancia nabij Rocha waar u prachtige tours kunt maken. De laatste dagen van deze reis brengt u door aan de stranden van La Pedrera en bezoekt u Cabo Polonio.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 1.725,– p.p.
November t/m maart

Uruguay reis | Uruguay Delight

Deze reis biedt u een mooie en gevarieerde 10-daagse rondreis door Uruguay. Tijdens deze reis doet u zowel de steden Montevideo en Colonia de Sacramento, als de kustplaats La Barra aan. Uw verblijf in Garzón en een mooie Posada maken de reis compleet.

Lees meer
9 dagen
Vanaf € 1.350,– p.p.
November t/m maart

Uruguay reis | Steden en strand

Tijdens deze prachtige 9-daagse Uruguay vakantie bezoekt u vele hoogtepunten van het land. Zowel een bezoek aan Colonia del Sacramento, een ‘Posada de Campo’, Montevideo als de prachtige stranden van José Ignacio staan op het programma. Wellicht vormt dit programma een fantastische afsluiter van uw vakantie in Argentinië!

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.555,– p.p.
April t/m mei & September t/m oktober

Combinatiereis | Argentinië & Uruguay

Deze combinatiereis is een zeer diverse 21-daagse reis door Argentinië en Uruguay waarin u kennis maakt met het noorden en het noordwesten van Argentinië, de unieke stad Buenos Aires en enkele interessante plaatsen in Uruguay. U bezoekt tijdens een self-drive Salta, Purmamarca, Cachi en Cafayate. U sluit de reis af met een bezoek aan Uruguay en maakt kennis met Colonia del Sacramento en José Ignacio.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat