Reisprogramma Uniek verblijf in een PurePod

1
1

1: Aankomst PurePod

Na een ontspannen wandeling van ca. 1 kilometer ziet u de PurePod waar u vannacht verblijft vanuit de prachtige natuur opduiken. U kunt uw bagage veilig achterlaten in de auto, het enige wat u nodig heeft is wat spulletjes voor de komende dagen.

U kunt de komende dagen genieten van de schitterende omgeving van de PurePod(s) die u heeft uitgekozen, of het nou heerlijk zonnig is of koud en regenachtig, dit verblijf biedt de ideale setting voor ieder weer scenario. Op een warme dag kunt u alle schuifdeuren openzetten en het zonnescherm openen voor schaduw en wanneer het koud is kunt u de verwarming aanzetten en genieten van de geluiden in de natuur terwijl u alle tijd heeft om een boek te lezen. In de avond kookt u uw eigen diner van een box met ingrediënten die Tico voor u heeft bijgeboekt. Het kan verder zeker geen kwaad om zelf ook wat boodschappen mee te nemen. U kunt kiezen uit 6 verschillende PurePods, waar u ofwel 3 nachten verblijft, maar u kunt er ook voor kiezen om te PurePod-hoppen, zodat u de verschillende accommodaties kunt bewonderen.

  • ★★+ PurePod naar keuze (3n) Blank

Slaapkamer van een PurePod

2
2

2 & 3: PurePods

Deze dagen kunt u genieten van de prachtige omgeving van uw PurePod. U kunt in principe de gehele dag bij uw glazen huisje blijven, om zo extra lang te kunnen genieten van deze unieke ervaring. Uiteraard kunt u er ook op uit trekken en een fijne lange wandeling maken. Geniet van een goed boek en van de rust. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!

Greystone PurePod

4
4

4: Vertrek

Het bijzondere verblijf in de PurePods komt vandaag tot een einde. U zet uw reis door Nieuw-Zeeland op eigen gelegenheid voort. Indien gewenst kunt u uw verblijf in de PurePods ook uitbreiden naar meer dan 4 nachten. Tico informeert u graag over de mogelijkheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat