Reisprogramma Tortuguero Nationaal Park

1
1

1: San José – Tortuguero

Vandaag begint uw 3-daagse bezoek aan het Nationale Park Tortuguero. Vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald en naar de Caribische kust gereden. De rit voert door het Nationale Park Braulio Carrillo en brengt u naar de aanlegsteiger waar u aan boord gaat voor een ca. 3 uur durende tocht door de kanalen van het Tortuguero park. Na aankomst bij de lodge wordt de lunch geserveerd. In de namiddag brengt u bij een verblijf bij Mawamba een bezoek aan de kikkertuin, de vlindertuin en het aquarium, allen gelegen in de tuin van de Mawamba Lodge. Wanneer u bij de Tortuga Lodge verblijft heeft u de middag vrij te besteden. U kunt wandelen in de mooi onderhouden tuinen, over een van de trails of ontspannen bij het zwembad. Optioneel kunt u een excursie boeken. Gedurende de komende dagen kunt u genieten van een geheel verzorgd verblijf in dit prachtige natuurgebied.

  • ★★★ Mawamba Lodge (2n - vp)
  • ★★★★ Tortuga Lodge & Gardens (2n - vp)

Tortuga Lodge & Gardens

2
2

2: Nationaal Park Tortuguero

Na een vroeg ontbijt bij de lodge maakt u een ca. 3 uur durende boottocht door het Nationale Park Tortuguero. ’s Ochtends vroeg zijn de vogels, apen en de andere bewoners op hun actiefst en druk op zoek naar eten. U maakt tijdens de boottocht kennis met de flora en fauna van dit gebied en ziet vele vogels, iguana’s en wellicht een groep brulapen, een kaaiman, luiaard, een felgekleurde kikker of een rivierotter. De Engelssprekende gids vertelt veel over het nationale park en de bijzondere infrastructuur. Na de excursie wordt u teruggebracht naar de lodge waar de lunch wordt geserveerd. Wanneer u verblijft bij Mawamba heeft u de middag vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid een van de trails bewandelen of ontspannen bij het zwembad. Wanneer u verblijft bij de Tortuga Lodge staat er vandaag een bezoek aan het dorpje Tortuguero op het programma. Het dorp heeft een geschatte populatie van 1500 mensen en ligt aan de Caribische zee.

3
3

3: Tortuguero – San José

Na het ontbijt wordt u per boot in ca. 2 uur van uw lodge naar het haventje terug gevaren. Vanaf hier heeft u een transfer naar San José en kunt u de reis vervolgen zoals u wenst. Bij verblijf in de Tortuga Lodge is het tevens (zonder meerprijs) mogelijk de terugreis over land en per boot te vervangen voor een vluchtje van Tortuguero naar San José!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat