Logo bg white

Pangkor Island 'Tiger Rock resort'

4-daags arrangement West-Maleisië
Vanaf € 795,00 p.p.
Juni t/m augustus
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Tiger Rock Resort

Pangkor island, gelegen in het zuid-westen van Maleisië is prachtig met haar dichtbegroeide heuvels reikend tot aan de aangename stranden. Het eiland wordt alleen bewoond door lokale vissers en u vindt hier dan ook nog vele kleine traditionele vissersdorpjes. Ook vindt u hier de resten van Kota Belanda, een eeuwenoud Hollands fort, wat ooit diende als verdedigingswerk tegen de vele zeerovers die de Straat van Malakka onveilig maakten. Het eiland wordt zeker in de vakanties veel bezocht door lokale toeristen en wanneer u dan ook graag de rust op wilt zoeken, is een verblijf in het Tiger Rock Resort een zeer goede keuze.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Pangkor

Vandaag stapt u in Lumut aan boord van de ferry voor de circa 20 minuten durende overtocht naar het eiland Pangkor. U verblijft in het bijzondere en zeer kleinschalige Tiger Rock Resort. Het resort ligt niet aan het strand maar tegen een heuvel te midden van het tropische regenwoud. Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van het resort naar uw hotel gebracht. De komende dagen kunt u heerlijk genieten van de prachtige natuurrijke omgeving en de nabij gelegen stranden. Uw verblijf is op basis van volpension.  • ★★★+ Tiger Rock Resort (3n – vp)

Tiger Rock Resort

2
2

2 & 3: Pangkor Island

Vrije dagen op het eiland Pangkor. Het Tiger Rock Resort is een heerlijke plek om even geheel tot rust te komen. Uiteraard kunt u ook het eiland Pangkor gaan verkennen. Het eiland biedt goede mogelijkheden om te wandelen door de jungle en over de lange stranden. U kunt Pangkor Peak beklimmen, het eiland per fiets verkennen, een boottochtje maken naar het eilandje Secadas of snorkelen bij de Sembilan eilanden, Tikus & Giam. Ook kunt u er met een gids op uittrekken en zo samen met een ‘local’ kennis maken met het traditionele leven op Pangkor. Het Tiger Rock Resort kan u uitstekend adviseren bij de organisatie van een dergelijke kennismakingsexcursie. Vooral aan de oostzijde van het eiland vindt u veel vissersdorpjes. Hier droogt men kleine visjes in de zon.

4
4

4: Vertrek Pangkor Island

U neemt de ferry terug naar Lumut (boottickets inbegrepen). Hier eindigt uw arrangement.

Prijsindicatie voor een verblijf in het Tiger Rock Resort

Voor dit 4-daagse verblijf in de unieke Tiger Rock Resort op Pangkor island geldt een indicatie reissom van €795 per persoon (bij deelname van 2 personen).
Deze prijsindicatie is inclusief alle maaltijden, ferry tickets en transfers naar het Tiger Rock Resort. Transport naar Lumut is niet inbegrepen. Uiteraard nemen wij dit bijzondere arrangement graag voor u op in een rondreis door Maleisië.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert West-Maleisië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Maleisië reizen. Zij kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat