Logo bg white

Nationaal Park Tayrona

3-daags arrangement Colombia
Vanaf € 325,00 p.p.
december t/m februari, juli en augustus
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Genieten aan de Colombiaanse Caribische kust

Het Parque Nacional Natural Tayrona is een van de belangrijkste en mooiste nationale parken van Colombia. Park Tayrona bevindt zich aan de Caribische kust op ca. 1 uur rijden ten noordoosten van Santa Marta. Het 15.000 hectare grootte gebied loopt deels langs de kust en biedt huis aan meer dan 300 vogelsoorten, 770 plantsoorten en is een belangrijk broedgebied voor zeeschildpadden. Middels de aangelegde wandelpaden zijn diverse gedeelten van het park te verkennen. Het park is vernoemd naar de Tayrona indianen, de vroegere bewoners van dit gebied. Diverse Tayrona ruïnes zijn te bezoeken in het park, waarvan ‘El Pueblito’ de bekendste is. El Pueblito is te bereiken middels een flinke wandeling vanuit Cabo San Juan del Guía. U kunt uw dagen heerlijk ontspannen doorbrengen binnen Tayrona. Enkele prachtige stranden die begrenst worden door diep groene jungle en grote rotsblokken maken dit gebied tot een niet te missen bestemming tijdens uw reis door Colombia! U kunt diverse stranden bezoeken en naar eigen behoeven wandelingen maken.

1
1

1: Santa Marta – Tayrona National Park

U wordt ‘s ochtends opgehaald en in ca. 1 uur van Santa Marta naar de ingang van het Parque Nacional Natural Tayrona gebracht. Hierna wordt u dieper het park in gereden. U wordt afgezet bij de receptie van de Eco-habs cabañas in Cañaveral. In de middag kunt u genieten van mooie omgeving, de prachtige stranden en de jungle. In het Nationale Park Tayrona vindt u de mooiste stranden van de Caribische kust. Kiest u voor verblijf in Arrecifes dan zult u vanaf de parkeerplaats te voet (ca. 1 uur) of te paard (45 minuten, niet inbegrepen) uw tocht vervolgen. Tijdens deze wandeling loopt u over een pad door de jungle richting de kust. Een prachtige eerste kennismaking met Tayrona!

  • toeristenklasse: cabaña in Arrecifes (2n)
  • superieure klasse: Ecohab in Cañaveral (2n)
2
2

2: Tayrona

Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt de dag aan het strand verblijven, een wandeling maken of een excursie boeken bij uw hotel. Vanaf Arrecifes kunt u in een half uur naar La Piscina lopen, een diepe baai met rustiger water en snorkelmogelijkheden. Dertig minuten verder lopen komt u aan bij het bekendste en populairste strand van het park: Cabo San Juan de la Guía, een prachtige baai met een langer strand. Vanuit de Eco-habs loopt u in 5 minuten naar de prachtige stranden van Cañaveral. Het stroming is hier wel sterk, voor een strand met rustiger water kunt u een half uur wandelen.

3
3

3: Tayrona – Santa Marta / doorreis

Heeft u in Arrecifes verbleve, dan loopt u in de ochtend terug naar de parkeerplaats van Tayrona (uiteraard kunt u de terugreis ook te paard afleggen). Heeft u in Ecohabs verbleven dan wordt u in de loop van de ochtend bij de receptie opgehaald. In 1 uur wordt u naar de luchthaven van Santa Marta gebracht en zult u de reis kunnen vervolgen. Het ook mogelijk na het bezoek aan Tayrona uit te breiden, en in Santa Marta te verblijven of aansluitend naar Cartagena te reizen om uw reis aan de Caribische kust voort te zetten. Alle combinaties zijn mogelijk en omdat de reizen van Tico op maat gemaakt worden, helpen wij u graag verder met het samenstellen van de gewenste reis.

Prijsindicatie voor het Tayrona arrangement

Voor een verblijf van 2 overnachtingen in Arrecifes geldt een indicatie reissom van € 325 per persoon (bij deelname van 2 personen). Voor verblijf van 2 overnachtingen in Ecohabs geldt een indicatie van € 440 per persoon.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Colombia

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten!

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, fantastisch eten en de bezienswaardigheden.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat