Reisprogramma De ultieme strandvakantie Brazilië in Trancoso

1
1

1: Porto Seguro - Trancoso

U arriveert vandaag op de kleine luchthaven van Porto Seguro. U haalt uw bagage op van de bagageband en eenmaal buiten wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. U wordt naar uw prachtige onderkomen gebracht in Trancoso, gelegen op ongeveer anderhalf uur rijden ten zuiden van de luchthaven. De reis voert over geasfalteerde wegen en grotendeels door het binnenland, aangezien er direct langs de kust geen weg is. U checkt in bij uw heerlijke accommodatie, gelegen direct aan het strand, op ongeveer 15 minuten lopen van het dorpje. Villas de Trancoso is met stip onze favoriete accommodatie voor een strandvakantie Brazilië!

  • ★★★★ Villas de Trancoso (4n)
2
2

2 - 4: Trancoso

Vrije dagen in Trancoso die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt genieten van de schitterende stranden, een bezoek brengen aan Trancoso zelf waar u wat kunt winkelen in de kleinschalige winkeltjes of kunt lunchen in een van de vele restaurants. U kunt ook paardrijden over het strand, een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan of een mooie strandwandeling maken. Op ongeveer een uurtje rijden (over een onverharde weg) bevindt zich een ander prachtig strand: ‘Praia Espelho’. Vanaf de klif naar het strand heeft u een prachtig uitzicht op de kustlijn en de oceaan. Trancoso heeft alles in huis voor een heerlijke strandvakantie Brazilië.

Beste reistijd voor Trancoso

Trancoso kan het beste worden bezocht van augustus t/m februari. Houdt u er echter rekening mee dat het erg druk is vanaf medio december t/m februari i.v.m. de nationale (zomer)vakantie.

"Ik reis al vele jaren met veel plezier af naar mijn favoriete bestemming: Brazilië. In Trancoso was ik echter nog nooit geweest. Wat een prachtige stranden heb je hier en wat een fijne sfeer. Bij Villas de Trancoso wilde ik niet meer weg. Wat een heerlijke plek!"
Fred (reisspecialist Brazilië)

Villas de Trancoso

5
5

5: Trancoso – Porto Seguro

Vandaag komt uw heerlijke strandvakantie Brazilië tot een einde. U wordt opgehaald bij uw accommodatie en teruggebracht naar de luchthaven van Porto Seguro.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat