Logo bg white

Pom Pom Island

3-daags arrangement Borneo
Vanaf € 495,00 p.p.
Mei t/m september
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Pom Pom Island

Pom Pom is maar klein, u wandelt er in nog geen uur omheen. Het eiland, wat vlak voor de kust van Semporna in het oostelijke gedeelte van Borneo's noordelijke staat Sabah is gelegen, beschikt over prachtige hagelwitte stranden en rondom de pier kunt u prachtig snorkelen met grote zeeschildpadden die zelfs nesten op de stranden van Pom Pom. In tegenstelling tot de populaire ten zuiden van Semporna gelegen eilanden Mabul, Kapalai en Sipadan, is het op Pom Pom nog heerlijk rustig. Tijdens uw verblijf in het Pom Pom Island Resort kunt u genieten van de rust, al snorkelend de spectaculaire onderwaterwereld verkennen of heerlijke wandelen over de prachtige stranden van deze afgelegen atol.

Vanwege veiligheidsvoorschriften voor de eilanden voor de kust van oostelijk Sabah, bieden wij momenteel geen verblijf aan op de eilanden Lankayan, Selingan (Turtle), Pom Pom, Mataking, Mabul en Sipadan-Kapalai.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Tawau – Pom Pom Island

Op de luchthaven van Tawau wordt u opgewacht voor de ca. 1½ uur durende transfer naar de aanlegsteiger van Semporna, uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Pom Pom Island, Kapalai, Mabul & Sipadan. Per boot reist u naar het paradijselijke eiland Pom Pom. Dit eiland is de perfecte plek om uw Borneo avontuur in alle rust afsluiten. U verblijft de komende dagen op basis van volpension. Kiest u voor verblijf in een ‘water villa’, dan verblijft u in een huisje gelegen op het water. Een bijzondere ervaring!

  • ★★★+ Pom Pom Island Resort (2n – vp)
  • ★★★+ Pom Pom Island Resort (2n – ‘beach villa’ – vp)
  • ★★★★ Pom Pom Island Resort (2n – ‘water villa’ – vp)
2
2

2: Pom Pom Island

Vrije dag op dit prachtige eiland. Vanaf het strand en rondom de jetty kunt u spectaculair snorkelen. Op Pom Pom nesten vaak schildpadden en tijdens het snorkelen heeft u dan ook grote kans deze tegen te komen. Pulau Pom Pom beschikt over een eigen professionele PADI duikschool en in overleg, kunt u wellicht een introductieduik maken. Mocht u eventueel uw Open Water brevet willen behalen, dan dient u langer te verblijven. Ook is het mogelijk om voor uw verblijf op Pom Pom Island een duikarrangement te boeken. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden en de extra kosten.

Pom Pom Island Resort

3
3

3: Pom Pom Island – Tawau

Per boot reist u terug naar Semporna van waar weer een transfer is geregeld naar de luchthaven van Tawau. Hier eindigt uw arrangement. Uiteraard kan Tico dit arrangement voor u opnemen in een veelzijdige rondreis over Borneo, of zelfs naar West-Maleisië. Onze voorbeeldreizen verschaffen u uitgebreide informatie omtrent de vele mogelijkheden. Indien gewenst, helpen de medewerkers van Tico u graag verder.

Prijsindicatie voor een verblijf op Pom Pom Island

Bij een verblijf van 3 dagen / 2 nachten op het exclusieve eiland Pom Pom dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 495 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in een 'garden villa'. Bij verblijf in een beach of water villa dient u rekening te houden met een toeslag (op aanvraag). Uiteraard kunt u ook korter of langer verblijven op Pom Pom eiland. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Inbegrepen:
Bij het arrangement is volpension inbegrepen, evenals de retour (boot) -transfers vanuit Tawau. Vliegtickets naar Borneo zijn niet inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Borneo reizen. Zij kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat