Logo bg white

Stopover arrangement 'Hong Kong'

3-daags arrangement Hong Kong
Vanaf € 215,00 p.p.
April, mei, september & oktober

Prachtig Hong Kong stopover programma

Wanneer u met Cathay Pacific naar bijvoorbeeld Australië of Nieuw-Zeeland vliegt dan dient u over te stappen op de luchthaven van Hong Kong. Het is zeker de moeite waard om hier een stopover in te plannen. Een bezoek aan deze indrukwekkende stad is de ideale manier om de lange reis naar Oceanië te breken.

Hong Kong is, net als Macau, een speciale administratieve regio van China. Hongkong telt iets meer dan 7 miljoen inwoners en is daarmee een van de ‘jonge’ metropolen van Azië. Het gebied bestaat uit 236 eilanden wat een opmerkelijk gezicht is. De stad staat voornamelijk bekend om de beroemde kosmopolitische sfeer. In Hong Kong vindt men een zeer mooie balans tussen modern en traditioneel. Zo missen veel van de hypermoderne wolkenkrabbers etages waar het getal 4 in voorkomt. Dit nummer wordt namelijk geassocieerd met woord sterven. Deze balans is ook terug te zien in de keuken van Hong Kong, welke varieert van de traditionele Dim Sum, tot fantastische visrestaurants, tot de grote fastfood ketens. Het is er allemaal.

Wanneer de drukte van de stad wat teveel wordt, dan bieden de nabijgelegen stranden uitkomst. Repulse Bay en Big Wave Bay zijn enkele voorbeelden van de mooie stranden die de omgeving rijk is. Hong Kong kent verder een aantal mooie stadsparken, zoals Hong Kong Park en Kowloon Park. Mocht u langer de tijd hebben in Hong Kong dan kunt u het wat verder buiten de stad zoeken. Tot de mogelijkheden behoren een bezoek aan o.a. Hong Kong Global Geopark of China of het Hong Kong Wetland Park.

Vliegtuig
Over land
Boot

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat