Logo bg white

Stopover arrangement 'Dubai'

3-daags arrangement Dubai
Vanaf € 295,00 p.p.
November t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Stopover programma Dubai

Met Emirates vliegt u via Dubai naar alle uithoeken in de wereld. Wanneer u naar Azië of Oceanië vliegt met het toonaangevende Emirates dan maakt u altijd een tussenstop op de luchthaven van Dubai. Een stopover is hier zeker aan te raden. Niet alleen omdat het een prettige onderbreking van de lange reis is, maar ook omdat deze veelzijdige stad ontzettend veel te bieden heeft.

Dubai is de hoofdstad van het gelijknamige Emiraat, welke onderdeel is van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. Dubai kent futuristische gebouwen, hypermoderne en luxueuze winkelcentra en hagelwitte stranden.

Dubai kent veel eersteklas hotels, uitstekende restaurants, een goede infrastructuur en maar weinig criminaliteit. Wereldberoemd is het ‘7 sterren’ hotel Burj al-Arab. Een ander icoon van Dubai is de 828 meter hoge Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De prachtige Jumeirah Moskee is met zijn twee hoge torens een typisch voorbeeld van moderne islamitische architectuur en absoluut een bezoek waard. Dubai Creek is het kleurrijke en chaotische hart van de stad, waar volop handel wordt gedreven. In Bur Dubai vindt u een souq met allerhande textiel en schoenen. In dit stadsdeel ligt ook de historische wijk Bastakia, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.

Vliegtuig
Over land
Boot

Prijsindicatie voor dit stopover programma


De kosten voor dit arrangement bedragen € 295 per persoon gebaseerd op deelname van 2 personen en op basis van verblijf in een toeristenklasse hotel.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Dubai

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat