Logo bg white

Stopover arrangement 'Bangkok'

3-daags arrangement Bangkok
Vanaf € 195,00 p.p.
November t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Stopover programma Bangkok

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is een drukke, hectische metropool en een van de belangrijkste handelscentra in het Verre Oosten. Oude tradities en supermoderne snufjes gaan hier hand in hand en de stad heeft voor elk wat wils: moderne winkelcentra met futuristische wolkenkrabbers, kleine kleurrijke markten en oude houten woonwijken, honderden tempels en kloosters.

Ook is Bangkok is een “waterstad” met tientallen ‘klongs’, kanalen. U vindt hier uitgestrekte drijvende markten waar van alles verhandeld wordt. De Chao Phraya rivier vormt de ader van de stad en in de buurt hiervan vindt u diverse belangrijke bezienswaardigheden. Het Koninklijk paleis is eigenlijk een stad in een stad en het symbolische hart van Bangkok. Bij het paleis is een tempelcomplex met een aantal prachtige gebouwen die tot in de kleinste details zijn versierd met bladgoud, felgekleurde tegeltjes en inlegwerk. Hier vindt u ook de Wat Phra Keo, de heiligste tempel van Thailand.

Naast het Koninklijk Paleis ligt de Wat Pho, het oudste en grootste klooster van Bangkok met de beroemde liggende gouden boeddha, 46 meter lang en 15 meter hoog. Aan de overzijde van de rivier, tegenover Wat Pho, vindt u Wat Arun, de Tempel van de Dageraad. In de tempel zijn de resten van koning Rama II bijgezet. In wijken als Banglampoo en in Chinatown vindt u overal stalletjes op straat. Hier wordt van alles te koop aangeboden en u kunt hier, net als de Thai, heerlijk eten.

1
1

1: Aankomst in Bangkok

Vandaag arriveert u op de internationale luchthaven van Bangkok waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van Tico’s lokale agent. Transfer naar uw hotel. Houdt u er wel rekening mee dat u pas ’s middags officieel kunt inchecken in uw hotel. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

  • ★★★+ Inn a Day (2n – 08:00 am)
  • ★★★★ Chatrium Suites Bangkok (2n – ‘river view’ kamer)
  • ★★★★★ Siam Hotel (2n)

Siam Hotel

2
2

2: Bangkok

Onder begeleiding van een gids bezoekt u vandaag de belangrijkste bezienswaardigheden van Bangkok. Om de sfeer van Bangkok optimaal te kunnen voelen, reist u hoofdzakelijk met het openbaar vervoer. U brengt vandaag een bezoek aan het Koninklijk Paleis, de Wat Phra Keo en Wat Pho. Na de lunch (niet inbegrepen) maakt u een prachtige boottocht over de ‘klongs’, de kanalen in en rondom de stad. Vlak voordat u teruggebracht wordt naar uw hotel, bezoekt u nog de Wat Arun, de Tempel van de Dageraad.

3
3

3: Vertrek

Vandaag heeft u een transfer terug naar de internationale luchthaven van Bangkok, vanuit waar u doorvliegt naar uw volgende bestemming. Houdt u er rekening mee dat u vaak officieel al om 12:00 uur dient u te checken. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit stopover programma

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 195 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Bangkok

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste stopoverprogramma's naar Bankok.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat