Reisprogramma Song Saa Private Island Resort

1
1

1: Aankomst Song Saa Private Island Resort

In de kustplaats Sihanoukville stapt aan boord van een snelle boot (verzorgd door het Song Saa Private Island Resort) die u naar het resort vaart. De komende dagen verblijft u in een over water villa en zijn alle maaltijden, drankjes, en geselecteerde excursies inbegrepen. Tijdens uw verblijf zullen de medewerkers van het Song Saa Island resort hun uiterste best doen om u een onvergetelijke verblijf te bezorgen. U komt de komende dagen dan ook helemaal tot rust in deze paradijselijke omgeving.

  • ★★★★★ Song Saa Private Island Resort (3n)
2
2

2 & 3: Song Saa Private Island Resort

Vrije dagen op het Song Saa Island. U kunt heerlijk genieten van uw luxe villaverblijf met eigen zwembad. U kunt er deze dagen ook voor kiezen om te gaan snorkelen, met een beetje geluk komt u een groepje zeepaardjes of papegaaivissen tegen.

U verblijft in een over water villa en het is dan ook mogelijk om vanuit uw een verkoelende duik nemen in het koraalblauwe water.

Het is ook mogelijk om per kajak of stand-up paddle board de omgeving te verkennen. Bij uw verblijf zitten een aantal spa-behandelingen inbegrepen en een excursie naar het lokale dorpje Prek Svay.

Uw overwater villa

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw bijzondere verblijf in het exclusieve Song Saa Island Resort. Per boot reist u weer terug naar Sihanoukville. Vanuit hier vervolgt u uw reis door Cambodja.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat