Reisprogramma Soneva Kiri, luxe op Koh Kood

1
1

1: Aankomst Soneva Kiri

Vanochtend reist u per cessna van de luchthaven van Bangkok naar Soneva Kiri, gelegen op Koh Kood (ook wel Ko Kut genoemd). Het eiland Koh Kood ligt ten zuidwesten van Bangkok, nabij de grens met Cambodja en bestaat grotendeels nog uit jungle en prachtige uitgestrekte stranden. Uw unieke accommodatie Soneva Kiri ligt op een afgelegen stuk van het eiland en biedt een mix van luxe en de authentieke Thaise ervaring.

Bij aankomst wordt u opgewacht door de vriendelijke crew en naar uw zeer aangename villa gebracht. De rest van de middag heeft u vrij te besteden. U kunt de komende dagen heerlijk ontspannen en genieten van dit prachtige eiland.

  • ★★★★★ Soneva Kiri (3n - beach pool villa suite)

Uw buiten badkamer

2
2

2 & 3: Koh Kood

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw aangename strand villa en uw privé zwembad of u kunt er op uittrekken om het eiland en de omgeving te verkennen. Zo kunt u wandelen door de jungle, zeilen, mountain biken, snorkelen of duiken. Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden en kosten.

U kunt er deze dagen ook op eigen gelegenheid op uittrekken. Op Koh Kood vind je nog veel ongerepte stranden die je voor je alleen hebt. Er zijn ook een aantal watervallen. Bijvoorbeeld de Khlong Chao waterval die eenvoudig te bereiken is.

Tip (niet inbegrepen):
Probeert u ook eens het ‘treepod dining’. Een zeer unieke ervaring waarbij u dineert in een hangend bamboehuisje in de top van een boom. U bevindt zich hier in het regenwoud en kijkt uit over de rotsachtige kustlijn van het eiland. Uw diner wordt per zip-line naar u gebracht. Het is eventueel ook mogelijk om hier een high tea te houden. Informeert u bij de receptie naar de kosten.

Treepod Dining

4
4

4: Einde arrangement

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke verblijf op Koh Kood. Per cessna vliegt u weer terug naar Bangkok waar uw arrangement tot een einde komt.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat