Reisprogramma Skorpios Cruise door Chileens Patagonië

1
1

1: Start Skorpios cruise vanuit Puerto Natales

Om 16:00 uur start de inscheping aan boord van Skorpios III en start een prachtige 4-daagse cruise langs de gletsjers en fjorden van Chileens Patagonië. U wordt van harte welkom geheten aan boord door de kapitein en zijn bemanning onder het genot van een welkomstcocktail.

Omstreeks 18:00 uur verlaat Skorpios III de haven van Puerto Natales en zet koers richting de zuidelijke ijsvelden van Chileens Patagonië. U vaart door de kanalen Angostura Kirke, Morla Vicuña, Unión Collingwood en Sarmiento. U verblijft de komende dagen aan boord van Skorpios III op basis van volpension, met inbegrip van alle excursies.


  • Skorpios III (3n – vp)
2
2

2: Calvo Fjord

’s Ochtends gaat u aan wal voor een bezoek aan de spectaculaire Amalia gletsjer. U wandelt over het strand tot een mooi uitzichtpunt van waar u prachtig zicht heeft op deze indrukwekkende gletsjer. Hierna keert u terug naar het schip voor de doorreis naar de volgende gletsjer: El Brujo. In de namiddag bereikt u het Calvo fjord waar het schip voor anker gaat. Per kleinere boot gaat u naar de Fernando, Capitán Constantino en Alipio gletsjers. ’s Avonds zet Skorpios III koers richting het Las Montañas fjord.

3
3

3: Las Montañas fjord

Gedurende deze dag brengt u een bezoek aan verschillende spectaculaire gletsjers. De dag start met een mooie boottocht naar de Alsina gletsjer welke wordt omringd door hoge bergtoppen. U keert terug aan boord voor de doorreis naar de Bernal gletsjer waar een mooie wandeling op het programma staat door de bossen naar de basis van de gletsjer.

In de middag zet Skorpios III koers richting de Herman en Zamudio gletsjers. Wederom stapt u aan boord van een kleine boot zodat u de gletsjers van dichterbij kunt bewonderen. Pas vroeg in de avond keert u terug aan boord voor het afscheidsdiner met de kapitein en zijn bemanning.

Bernal gletsjer

4
4

4: Aankomst in Puerto Natales

’s Ochtends vroeg gaat Skorpios III voor anker in de haven van Puerto Natales. Na het ontbijt eindigt uw prachtige cruiseprogramma en gaat u van boord.


Neem voor meer informatie over een reis door Chili contact op met één van onze reisspecialisten of doe een offerteaanvraag.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat