Logo bg white

Sinharaja reservaat

3-daags arrangement Sri Lanka
Vanaf € 250,00 p.p.
November t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Het laatste stukje regenwoud

Het reservaat kent een enorme variëteit aan inheemse vogelsoorten en is dan ook bij vogelaars ontzettend populair. Vrijwel alle inheemse soorten komen hier voor. Tijdens een wandeling door het dichtbegroeide woud zal uw gids u dan ook attent maken op het aanwezige dierenleven. U zal versteld staan van de enorme diversiteit, ook aan planten. Door de ligging op ca. 1.100 meter hoogte aan de zuidzijde van het Sinharaja reservaat is het klimaat ontzettend aangenaam; een airconditioning heeft u hier dan ook niet nodig.

Het kleinschalige complex bestaat uit enkele sfeervol ingerichte chalets welke van alle gemakken zijn voorzien. Uw chalet beschikt over een eigen veranda van waar u een prachtig uitzicht heeft op de theeplantage en het omliggende bos.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst in Sinharaja

U arriveert vandaag bij de Sinharaja Rainforest Ecolodge, gelegen bij Deniyaya, aan de zuidzijde van het Sinharaja Forest Reserve. Deze bijzondere ecolodge ligt spectaculair temidden van een theeplantage en bestaat uit slechts een aantal chalets, welke zijn opgebouwd uit gerecyclede containers. Van binnen zijn de containers sfeervol ingericht met lokale materialen. U verblijft hier de komende dagen op basis van volpension. Evt. excursies kunt u ter plaatse eenvoudig regelen.  • ★★★ Sinharaja Ecolodge (2n – vp)

Sinharaja Rainforest Ecolodge

2
2

2: Sinharaja

Vrije dag in deze mooie omgeving. De lodge biedt erg leuke excursies aan die u eenvoudig ter plaatse kunt boeken. Een rondleiding inclusief een proeverij bij een nabijgelegen theeplantage, of een langere begeleide wandeling door het Sinharaja reservaat behoren tot de mogelijkheden.

Uitzicht

3
3

3: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan uw verblijf in de Sinharaja Rainforest Ecolodge. Na het ontbijt verlaat u de lodge en reist u verder naar uw volgende bestemming. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor een verblijf in het Sinharaja reservaat

Voor dit 3-daagse (2 nachten) verblijf in de Sinharaja Rainforest Lodge geldt een indicatie reissom van € 250 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij dit verblijf is géén transport naar Sinharaja reservaat inbegrepen. Graag nemen wij een bezoek aan Sinharaja dan ook voor u op in een rondreis door Sri Lanka.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Sri Lanka

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Sri Lanka?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Sri Lanka reizen. Zij kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat