Reisprogramma Luxe kamperen in het Shinta Mani Wild

1
1

1: Aankomst Shinta Mani Wild

U wordt bij uw verblijf in Phnom Penh of Sihanoukville opgehaald door een vertegenwoordiger van het resort voor de transfer naar het Cardamom National Park. Hier verblijft u de komende nachten in een luxe tent, gelegen boven de oever van de rivier. Tijdens uw verblijf in het exclusieve Shinta Mani Wild zijn alle maaltijden, drankjes, privé-excursies en privé-transfers inbegrepen. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van uw heerlijke accommodatie.

  • ★★★★★ Shinta Mani Wild (3n) Blank

Shinta Mani Wild

2
2

2 & 3: Cardamom National Park

Vrije dagen in de omgeving die u geheel naar eigen inzicht en in overleg met de accommodatie kunt invullen. Bij uw verblijf zit een onbeperkt aantal spa-behandelingen inbegrepen. Daarnaast kunt u kiezen om te borrelen tijdens zonsondergang op verschillende pop-up locaties.

Bij uw verblijf zijn ook een aantal privé-activiteiten inbegrepen. Zo kunt u een boottocht over de rivier maken waarbij u zelf uw lunch uit de rivier vangt. Ook zeer interessant is de bijzondere Khmer kookcursus, samen met de kok plukt u verse ingrediënten uit de tuin en bereidt u een heerlijke maaltijd. Het is ook mogelijk om in de omgeving diverse wandelingen te maken. Onder begeleiding van rangers die toegewijd zijn aan het stoppen van stropers en illegale houthakkers, trekt u erop uit. Daarnaast kunt u ook wandelingen maken onder begeleiding van een natuurspecialist die u alles kan vertellen over de flora en fauna in dit gebied.

Het is mogelijk om elke dag op een bijzondere locatie te picknicken. Bijvoorbeeld naast een waterval, op de top van een berg, aan boord van een boot of tijdens een expeditie.

Fantastische keuken

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in het Shinta Mani Wild tot een einde. U wordt door een vertegenwoordiger van het resort naar Phnom Penh of Sihanoukville gereden voor het vervolg van uw reis.

U kunt vanuit Sihanoukville bijvoorbeeld verder reizen naar één van de eilanden voor de kust van Cambodja. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat