Logo bg white

Safari Australië 'Bamurru Plains'

4-daags arrangement Australië
Vanaf € 1.880,00 p.p.
mei t/m oktober
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief safariverblijf in Bamurru Plains

De uiterwaarden van de Mary rivier vormen één van de meest diverse en belangrijkste ecosystemen van heel Australië. Het moerassige gebied huisvest zo’n 236 diverse vogelsoorten waaronder diverse soorten ganzen, eenden, ibissen en reigers. Vogelaars halen hier hun hart dan ook op tijdens de cruises per airboat in de vroege ochtend. De enorme diversiteit van het landschap trekt naast de vogels vele andere diersoorten als krokodillen, wallabies, buffels, buidelratten, wilde varkens en dingo’s. Bent u dan ook een natuurliefhebber, dan zal een verblijf in Bamurru Plains onvergetelijk zijn!

Bamurru Plains is een werkend buffelstation en bestaat uit slechts enkele op zichzelf staande bijzonder comfortabele safaritenten welke uiteraard zijn voorzien van eigen sanitair. Uw safaritent is semi-open en alleen een stuk gaas scheidt u dan ook van de buitenwereld. Verwacht u hier zeker geen 5-sterren luxe resort, het complex is geheel in harmonie met de natuur gebouwd.


Houdt u er rekening mee dat Bamurru Plains niet ín het Kakadu National Park ligt, maar op de westelijke grens van het park. Wanneer u geïnteresseerd bent in de Aboriginalcultuur en de rotstekeningen bij de Ubirr-rots, dan kunt u ter plaatse (met een toeslag) een excursie boeken.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Darwin - Bamurru Plains

U arriveert vandaag op eigen gelegenheid bij het exclusieve Bamurru Plains safarikamp, gelegen op ca. 3 uur rijden van Darwin en op zo’n 2½ uur van Jabiru. Het is gelegen aan de westzijde van het Kakadu National Park, op de overstromingsvelden van de Mary rivier. Indien u met uw eigen huurauto arriveert, dient u uw voertuig achter te laten aan de rand van het terrein, van waar u door personeel van Bamurru Plains naar het station wordt gereden.

Wanneer u niet zelf wilt/gaat rijden, kan Bamurru Plains (tegen een toeslag) een transfer vanuit Darwin voor u verzorgen, of zelfs een ca. 45 minuten durende vlucht per 4-seater vliegtuigje. U verblijft hier de komende dagen op basis van ‘full inclusive’, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, drankjes en enkele activiteiten zijn inbegrepen.

  • ★★★★★ Bamurru Plains (3n) Blank

Bamurru Plains

2
2

2 & 3: Bamurru Plains

Vrije dagen in deze prachtige omgeving. Bij uw verblijf zijn enkele begeleide activiteiten inbegrepen. Zo maakt u o.a. (afhankelijk van het seizoen en de hoogte van de waterstand) een middagexcursie per 4WD door de graslanden op zoek naar wildlife. Indien u verblijft in de periode april t/m oktober, maakt u een boottocht over de Sampan rivier, op zoek naar krokodillen. Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf ook heerlijk uitrusten met een goed boek terwijl u uitkijkt over de uitgestrekte (moeras) vlakte.

Vissen, helikoptervluchten en een bezoek aan Arnhemland en het Kakadu National Park zelf zijn niet inbegrepen. Deze activiteiten kunt u ter plaatse bijboeken. Informeert u bij Bamurru Plains naar de mogelijkheden en extra kosten.

Bijzonder excursieaanbod

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw verblijf tot een einde. In de loop van de ochtend vertrekt u vanuit Bamurru Plains, op weg naar uw volgende bestemmig.

Wildlife

Prijsindicatie voor dit Bamurru Plains arrangement

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in Bamurru Plains dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.820 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen:
Bij een verblijf in Bamurru Plains zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes, dagelijkse activiteiten en entreegeld tot het nationale park inbegrepen. Vliegtickets van/naar Darwin zijn niet inbegrepen. Uiteraard is het ook mogelijk om langer te verblijven in Bamurru PlainsDirect offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat