Reisprogramma Robinson Crusoe Island

1
1

1: Santiago de Chile - Robinson Crusoe Island

U vliegt vandaag in ca. twee uurtjes per klein vliegtuig (type Cessna of gelijkwaardig) van Santiago naar het verlaten eiland Robinson Crusoe, onderdeel van de Juan Fernández archipel, gelegen op zo’n 670 kilometer ten westen van Chili’s vasteland.

Een vertegenwoordiger van de lodge staat u op te wachten voor een hartelijk welkom op Robinson Crusoe Island! Hierna volgt de transfer naar de mooie Crusoe Island Lodge, prachtig gelegen op een rots zo’n 30 meter boven zeeniveau aan de Pangal baai, op zo’n 3,5 kilometer van het enige dorpje op het eiland San Juan Bautista. U verblijft in de lodge op basis van halfpension. Alle in het programma vermelde excursies zijn inbegrepen.

  • ★★★★ Crusoe Island Lodge by NOI (3n – hp)

Crusoe Island Lodge video:

2
2

2-3: Robinson Crusoe Island

Het eiland kent talloze mogelijkheden voor uw vrije dagen. Het eiland beschikt over ruim 50 kilometer aan wandelpaden, variërend van kort en eenvoudig, tot lang en zwaar. De lodge verzorgt mooie paardrijtochten door de bossen en het heuvelachtige landschap en u kunt snorkelen in Cumberland Bay, vlakbij de lodge. Bent u een duiker, dan kan de lodge u hiermee assisteren (duiken kent een toeslag). Robinson Crusoe Island en het nabijgelegen Santa Clara Island beschikken over 12 prachtige duikspots.

4
4

4: Robinson Crusoe Island - Santiago de Chile

Vandaag komt een einde aan uw verblijf op dit mooie eiland. U wordt terug gebracht naar de airstrip van waar u per klein vliegtuig in ca. twee uur terug vliegt naar Santiago de Chile. Einde van dit arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat